Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no nevím já jak jezdil 250w tak jsem na rust měl 200W usporku blue... jinak pokuď máš dlouhou dobu růstu třeba ve hlíně tak se ti to vyplatí, ale jak jedeš hydro je to asi zbytečně, jelikož doba růstu je krátká..
JEN BY MĚ ZAJÍMALO JEŠTĚ: Kolik máš teplotu roztoku a kolik teplotu roztoku
no nebudu ti to tu už zasírat, jede to pěkně tak koukej to nepodělat budu sledovat dál.. už se těším na palice ... pohled do mého boxu už je hezčí, jsem v 19dnu květu
ať se daří slepecC už se těším na tvou sklizen ať ti mužu hodit k+
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Fotky za tmy - holky čekaj na další den - 9. den 12/12 .
První fotka - pohled na celek a druhá trošku zezhora .
Od přepnutí kdy holky měly 17cm, tak narostly doteď na 40cm .
Jinak jsem prostřihával spodky a aplikoval chemku na smutnice - DECIS MEGA.
Největší operace (porod ) byla ta, že jsem musel zaplavovací boxy otočit o 180stupňů, protože prostředky hodně narůstaly a kraje byly celkem nižší (fotky jsou už s otočenýma boxama).
Snad se to hezky srovná .
Díky za káčka
Ps: další fotky budou už s paličkama (tak snad brzo)
no sice jsem naposledy psal, že další fotky budou s paličkama, tak jsem tady s dalším UPem trošku dříve ...sice se to pomalu a jistě začíná chlupatět, ale paličky to ještě nejsou
12. den 12/12
1. fotka - pohled na celou skříň
2. fotka - pohled zezhora
Dnes jsem doléval roztok - za tři dny "vylemtaly" cca 20 litrů .
Že chlastá doma chlap, to ještě celkem jde, ale že doma chlastaj všechny holky, tak to je vrchol .
Ještě je v tom podporuju - dostaly EC 1.5 a pH 5.8