Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ms. Herb tak sem davam fotku celku, ale nevim jak moc z toho bude poznat...fotacek sem mel jenom propujcenej a soustredil sem se spis na detail listu
Zdarec, kytky vypadají v pohodě, jestli se ti něco nezdá, můžeš je několik dní prolejvat odstátou vodou s upraveným pH bez hnojek. Ale jestli rostou a vypadaj jak vypadaj, tak je to podle mýho OK
Popřípadě si můžeš v akvaristice pořídit kapkovej pH test a podívat se jaký pH ti z toho leze pro sichr, ať to roste!
Cauko ludia, chcem sa spýtať čím môže byť spôsobené toto.
Listy na mojich dvoch kvetinkach zožltli a popráskali sa. vodu na zalievanie používam daždovú. Hnojim plagronom start up každý týždeň 7 ml/ l vody.
Původní příspěvek od snoweagle Cauko ludia, chcem sa spýtať čím môže byť spôsobené toto.
Listy na mojich dvoch kvetinkach zožltli a popráskali sa. vodu na zalievanie používam daždovú. Hnojim plagronom start up každý týždeň 7 ml/ l vody.
Dakujem za odpoved.
Ola snoweagle,
hnojky teď vynech, do jaké zeminy si rostliny zasadil (důležitý je pH)?
Je zbytečný je teď hnojit, podstatná je pro tebe použitá zemina a jeji vlastnosti, kytky si z ní v tomdle stadiu růstu vezmou co potřebujou. Buď si je přehnojil, nebo mají nějakej deficit kvůli tomu pHčku.
Případně jako kolega vejš, prolejvat odstátou vodou s upraveným pH, ta dešťovka by měla bejt v pohodě
Zdravim, 26 den květu a začali se objevovat nekrotické fleky na listech.
Svetlo mám velmi blízko u rostlin.
pH lítalo od 5 do 7.. teď jsou nejdéle bez zálivky, takže se selektivně nějakých listů holka zbavila sama a začali se také objevovat takovéto fleky.
Druhé foto je Danny Boy výnos nic moc, ale vypadá zdravě ne?
Letos jsem zasadil své první kytky a bohužel mám s jednou problém. Mám 4 kousky Northern Light vypěstované ze semínka. Dosud jsem je měl za oknem a teď šly na dvůr. Už za oknem se na jedné znich začaly objevovat suché skvrnky. Bohužel takhle to dopadlo. (listy usychají od špičky směrem ke stonku). "Napadené" jsou spodní dvě patra.
Nehnojím, takže přehnojením to nebude.
Přelití bych řekl že taky ne. Že by plíseň? Nebo absence nějaké složky?
Zatím jsou v malých květináčkách. Substrát na pelargonie (PH 5.5 - 6.5) zalévám odstátou vodou z vodovodu (podle lakmusového papírku PH 7-8. Prosím o radu co mám udělat, abych ji zachránil. Děkuji
zdravim potrebuju poradit jedu druhy indoor 600w mam substrat od biobizz mam osmej den kvetu hnojim 1ml/l bio grow a 3ml/l bio bloom jedine co nekontroluji je Ph ale voda kterou zalevam ma ph 7 a u prvniho indoru nebyl problem jenze ted se mi zacinaji kroutit listy a po krajich ztraceji barvu a zloutnou prikladam dve fota omlouvam se za kvalitu jedna s bleskem a jedna bez
zas tak hrozny to neni mam to jen na par malejch listech a zda se mi ze min zkusim dalsi zaalivku pridat korenovej stimulator a upravit to pehacko ,poradne to proliju protoze mozna maji koreny malo vody ale zas kazdej druhej den tak nevim doufam ze se zpravi
Původní příspěvek od vylefi Zdravím všechny growery a growerky
Letos jsem zasadil své první kytky a bohužel mám s jednou problém. Mám 4 kousky Northern Light vypěstované ze semínka. Dosud jsem je měl za oknem a teď šly na dvůr. Už za oknem se na jedné znich začaly objevovat suché skvrnky. Bohužel takhle to dopadlo. (listy usychají od špičky směrem ke stonku). "Napadené" jsou spodní dvě patra.
Nehnojím, takže přehnojením to nebude.
Přelití bych řekl že taky ne. Že by plíseň? Nebo absence nějaké složky?
Zatím jsou v malých květináčkách. Substrát na pelargonie (PH 5.5 - 6.5) zalévám odstátou vodou z vodovodu (podle lakmusového papírku PH 7-8. Prosím o radu co mám udělat, abych ji zachránil. Děkuji
tak sem davam jeste nejaktualnejsi foto ze vcerejsiho vecira...jeste sem zapomel ze na to seru phitaminek jednoutejdne ale tam asi taky zakopanej pes nebude...tak snad je to fakt jenom naka reakce na ty hnojky trebas...
Myslíš, že to má až tak velký vliv? Někde jsem četl, že má mít PH 7. Substrát má PH 5.5 - 6.5
Voda PH 7-8
To by jí tak velký problém dělat nemělo ne? Dnes jsem přesazoval a začal zalévat odstátou dešťovkou (podle lakmusových papírků PH 6)- radši
Asi jsem vyřešil, co je problém.... Substrát, který jsem na prcky použil, měl v sobě kristalon na 6 týdnů (nevšiml jsem si toho). Že bych je nechtěně přehnojil?
mno a předhnojenej substrát krystalonem toho bych se taky bál, se mi stalo že jsem zasadil rostlinky do zahradnickýho substrátu mno a ten byl přehnojenej ,2 kytky odešli na věćnost , od tej doby jedině nějakejgrowmix
Zdravim,potřeboval bych poradit,co se mi to objevilo na listech rostlinek.spíš na spodních částech,ty zelenější lístky jsou tak ze středu.vršky jsou v pořádku a celkově vypadají rostliny taky moc pěkně. jsou ve 26.dnu květu,kokos,světlo 400w,hnojky Atami 1x týdně,Ph 5.8,teplota den 28,noc 17, vlhkost 40-50% Hodně poškozené jsem otrhal. Předem děkuji za odpovědi