Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mi už taky začly nakvétat 2 kusy z 15 vysazených (na stejnym místě, stejný hnojení atd.), a sice ten JXD Monster.. Tak se snad přepnou zpátky, protože o autoflower nestojím
Ahoj
Jen bych rád doplnil, že WW a Orange Bud jsem si koupil na první zkušenost s pěstováním. Protože mi přišlo zbytečný vyhovat peníze, když nebyl jistý výsledek (bez zkušeností). Klíčení celkem v pohodě, myslím že jsem spíš udělal několik chyb, takže 1/3 semínek zhynula (kořeny uhnily, zlomený kořínek po naklíčení atd). Prostě chyby začátečníka. Nicméně s výnosem jsem byl spokojený, jen mně trápily svilušky, další grow jsem už udělal preventivní postřík v době růstu. WW nice extra chuť, Orange bud měl chut příjemně aromatickou, rádoby citrusovou. Nemám srovnání se semínky z "originál" bank, ale pořád to bylo všechno za pár korun. Plus na WW byla ještě akce na slevomatu tj za půl ceny. A nabral jsem dost zkušeností. Na začátek teda dobrý. Teď už bych se rád dostal k řízkům, snad mi někdo vyjde časem vstříct..
Zdar Ok
Já jsem si na tenhle rok pořídil WW, z 5 mi vyklíčily 3, jedna nepřežila přesazování. Je možný že to je tim, že jsem je měl od minulýho léta do letošního jara v šuplíku..? Jinak kytky rostou pěkně, dneska je ale 17.8. a pořád žádnej náznak květu...
Původní příspěvek od first Já jsem si na tenhle rok pořídil WW, z 5 mi vyklíčily 3, jedna nepřežila přesazování. Je možný že to je tim, že jsem je měl od minulýho léta do letošního jara v šuplíku..? Jinak kytky rostou pěkně, dneska je ale 17.8. a pořád žádnej náznak květu...
Já osobně je dávám do lednice (na mrazák sem neměl odvahu). je to jako se všema semínkama, pokud nechceš následující rok mrzkou klíčivost tak rozhodně chladno a temno...
Zdar letošní out sem měl koupeny od fire seeds bank orange bud x diesel 5 kusu semen fem. a mužu řict že 315 kč se vyplatilo opravdu nejlepe ze všeho co jsem měl letos venku a to sem měl dražší semena od věhlasně vykřičenych semenařství např. green house seeds nebo rqs mužu opravdu doporučit kvalita za hodně hodně luxusní cenu semena se chytli všecky 5z5 a vše holky jak namalovany vysoka 2,5metru vysoka monstra nemam na fireseeeds respektive growe shop seeds vyhrady mužu doporučit
Původní příspěvek od sadař22 Zdar letošní out sem měl koupeny od fire seeds bank orange bud x diesel 5 kusu semen fem. a mužu řict že 315 kč se vyplatilo opravdu nejlepe ze všeho co jsem měl letos venku a to sem měl dražší semena od věhlasně vykřičenych semenařství např. green house seeds nebo rqs mužu opravdu doporučit kvalita za hodně hodně luxusní cenu semena se chytli všecky 5z5 a vše holky jak namalovany vysoka 2,5metru vysoka monstra nemam na fireseeeds respektive growe shop seeds vyhrady mužu doporučit
Tak ozkoušel jsem klíčivost AK47/NL od growshop seeds a byl jsem docela mile překvapen. 10/10ks. Mužu říct, že vyklíčili rychleji než semena od paradise seeds. Po přesazení byly do druhého dne venku z hlíny. Jako další na zkoušku příjde fair seeds Orange bud/ diesel a cheese takže určitě napiši jak to dopadlo Ale bude kus od kusu takže neveřím že bych byl i u těch dalších modelů tak uspěšný
Zdravim, já mám 5x OBD ( orange bud diesel ) a 4/5 Jack herrer - teda o tom že je to JH dost pochybuju protože to stálo něco okolo 300 ,- a ty OBD rostou fakt hodně luxusně a vybraný kousky prokořenili květník za pár dní a vysílaj dost silný šlahouny ještě mimo květník, a stavba rostlinky je hodně dobrá, prostě spokojenost, zatím teda
Jo me mile prekvapili jak s JH ale s originalem skoro nic spolecneho, ale krasne kytky a susina, WR byly peckovni, Ak47xNL hoodne dobre pryskyricne maximalne.
Za ty prachy a vyzkouseni me to stalo jsem spokojen.
Mrkneze na report na mem Theardu dole v popisku.
čao
ar45az