Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak mi tam vlítly feny i se štěňatama!!! Skoro všechno zlámaný a když né - tak oškubaný!!! jsem seděla hodinu na houpačce a brečela jak malá holka:-(
Nicméňě jsem se pak vzchopila - nasrala - a totálně vytunila celej dvůr!
Psiska na mě čumí já mám radost a už si ani neškubnou!!!!!
Hehe! Hihííííííí! Hahááááá!!! jedu skoro všechno ted scrog - snad až na 4 kytky. Motala jsem to na všechno, co jsem doma našla: Anténa z tý mám radost, mřížky asi ze 2 ledniček, pak takovej ten koš do mrazáku na zaháknutí šlohla jsem sousedům v zahradě kus králičího pletiva hihihi a obila s tím selej plotek. A maj po srandě, děvky!
a jinak jsem fakt šikovná holka a moje opravdové vlohy se projeví v krizových situacích. se musím pochválit:-)
Fotky dodám, až se staví kamoš asi ua 14 dní. aspon to nebudou už takový žebráci. A jdu na pivo. BEZ PSA!!! mají zaracha. Čus
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.
první:-)
Tak tady jsem přišla o 2 hlavní větve a další 3 jsem slepovala, nekde třeba i na dvou místech....dostala teda fakt zabrat od těch psů. Jsem si myslela, že to nezvládne - ale jak vidíte:-) bojuje, holka.
Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.