Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Další kuwy,poletuje mi tu pár mušek .Jsou to smutnice.Kouknul jsem do hlíny a tak 4 cm pod okrajem jsem ve dvou květníkách našel bílé larvy.Už jsem byl pro chemku a du je vyhubit kuwy.Proto ty listy na někerych kytkách dou do prd....A že bych měl nějakej bordel a špínu ve skříni tak to ne.Asi nejaký dobrý substrát cha,cha,cha...Jo co naplat chybama se člověk učí.
Nevim Ti, jestli je nejlepsi napad tam ted lit chemku, at sklidis aspon neco ..holt se to nekdy stava, takovy bordely. Taky jsem mel musky v kokosu od plagronu pred koncem kvetu, ale na kytkach to moc poznat neslo..
Ber to v klidu, cim vic stresu, tim vic se toho casto pomrdka
Tak dnes je to 33 den na květu.Kytky umírají jedna za druhou.Mají takové tenké stonky a vypadají no nic moc.Už si fakt nevím rady.
Na to abych se zbavil smutnic sem použil mospilan dal jsem ho do zálivky prolil květníky a je to v poho.Jenomže mi to začlo pálit listy.Teď mám strach otevřít skříň.
Tak mi to připadá že když mám klony z klonu,tak jsou nejak náchylné na nemoci.A k tomu ta hlína tak to je katastrofa.
Přikládám aktuální foto z dneška.
Už se to suší.
Nechal jsem to celkem 58 dní na 12/12,poslední 2 dny byly potmě a pak kosa.Až to uschne tak dám foto sušiny ale musím říct že to je bída.Furt nejaké problémy skoro žádné hnojky to vše se podepsalo na výnosu.
A je tu absolutní konec.Všechno celkem uschlo a já jsem po dlouhém stříhání,s ulepenými prsty docílil vysněného.Přikládám foto kolik toho je a můžete si tipnout.Na tu hrůzu co mne provázela je to vcelku OK. .