Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rekl bych ze to je nedostatek hořčíku, nebo tak neco, kytky fialovej, kdyz jim neco chybi(jako třeba:teplo, živiny, atd.) ph se snaž držet na5.8 a postupne mužeš zvišovat, ale myslim že ph7 je fakt moc.
a k+ pro tebe , opravdu krásnej pohled.
Bohužel, sem chudej Grower, takže nemam PH a ni jinej metr. Těch 6-7 sem odhad z lakmusovýho papírku
Ty živiny by měli bejt OK, dělal sem co se dalo - myslim, že to bude tim PH
To Scroga>
No ten ScrOG z plexiskla je vychytanej, oceňuju to jako pozorovatel ... kytičky sou vidět celý.
Seriálek (reportáž) qualitní, kytky..... no 250W ok, ale já vlastně nechci hodnotit, ale pomoct.
Víš jak psal ddevil vo tom pH, no já si to myslim taky. Nemysli si já sem taky chudej, ale pH sem si konečně po roce pěstění změřil. Docela sem se divil...7-7,2. No a čim sem teda to pH měřil, když sem taky chudej ? Měřil sem ho kolorimetricky. Sada indikátor, stříkačka, plast zkumavka za 100,-. Počítám tak na 50použití. Pracuje se stim fakt ízy. No kde ho koupit? buď v http://www.growing.cz , nebo v akvaristice !!!!!!! tam je spousta věcí co sou i pro nás growery !!!!!
No a vysvětlení proč kytky žloutnou a zelenaj...pH hejbe s absorbcí živin kořeny ( moje probl. ). No a dolomitickej vápenec!!! Nevim nevim sem si čet návod a tam píšou: používat pouze pro přípravu půdy=na podzim a až na jaře do takový hlíny zasadit!!!! víě ten dolomitickej vápenec je podvojnej uličitan hořečnato vápenatý a je celkem dos BAZICKEJ -> když koukneš sem : moje probl. tak uvidíš že fosfor a železo sou při vyším pH v hajzlu. Koukni ještě sem jestli to s tim Fe sedí. No, ale hlavně si změř pH. Půdu změř tak že kytky prostě zalej tak, aly ti šla voda dirkami dole v květináčích. A nezapomeň změřit i tu vodu co tam leješ...možná budeš čučet jako já
No mě se skunk#1 taky začal žlutět, tak sem postupova takhle: nechal sem substrát přirozeně vyschnout, zalil vodou + pH- (http://www.growing.cz ) -> pH 5,8 a dal dvojtou dávku Krystalonu start (kytky totiž byly už v květu a tak sem jim cpal furt 0:10:5 - N:P:K, tak bylo důvodný podezření že maj málo N) a do tejdne začaly rašit krásně zelený listy no po měsíci zase začaly žloutnout....repete?
Jo ještě k tvýmu substrátu. Mysliom že to chce zkušenost nebo fungující poměry co ti někdo řekne. Každopádně do toho se já nepouštim a používám substráty s minimem živin, abych si ho moch doladit sám chemkama............
No tak to jenom cumim!!! Takhle mi jeste nikdy nevyrostly.Nevim cim to je ale mam tady uz asi fakt snad mesic 1 kyticku,je asi 5 cm vysoka a ne a ne rust uz nevim co mam delat!!!)( PLEASE HELP
hete Tegusko, zkus capnout nakou literaturu a trochu si o tom neco precist, ono nestaci vit seminko a hodit ho do kvetinace a cekat, ze kdyz to jednou za tejden zaleju z toho vyroste kyti
Excelentní Mr. Srooga!
Je to pastva pro oči, dáváš si záležet aby to vypadalo. Jinak k tomu mobilnímu Scrogu, pro pohyblivost rostlin je ideální, takže: zajímalo by mě jestli ho v budoucnu plánuješ jet perpetual. IMHO když je ta možnost, proč si to neusnadnit , je to méně práce a časem člověk najede na rutinní systém.
Mmch počet příspěvků na stránku teď není fixní (dá se nastavit v Můj Grower)
tak tohle je fakt pěkný. Je radost vidět , jak se techniky pěstování vyvíjejí a zdokonalují. Jsem tu asi rok a za tu dobu jsem se díky lidem jako srooga naučil dost novejch věcí. K+ jemu a pomyslnou K+ všem, který ženou pěstování trávy k dokonalosti.
to srooga&spol :Něco ke hnojivu: hnojím taky OBM a wuxal super, trochu netopejřích hoven (guano) kostní moučka a mletej dolomit ale Wuxal mi došel a tam kde ho kupuju ho už rok nevedou. Prozradíš mi svojeho dvorního dodavatele?(Praha) Nebo nevíte někdo jinej?
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Esteticky moooc pekneee :-) Maam kamaraada, co maa hodne podobnyy systeem a musim riict, ze na 250 W vaam to oboum de moc hezky....
Co takhle postnout to na Owergrow, at se na to muuze podiivat i Bushyoldgrower - bude urcite raad, jak mu tady v Cechaach kraasne jede jeho modiilek :-)
Tak se nám dny zase trochu natáhli a s nima i nějaký ty paldy.
Omluvte kvalitu fotek, když je venku zataženo, tak nenafotim nic, protože bydlim v černý díře