Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co stim budeš proboha dělat ? :O Kámo já mám 7 kytek a celá hůra o rozloze 30m ctverecnich je zapraná jen kytkama a o stříháni tolika kytek ani nemluvím !
artclan.eu - herní portál
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
cca 47den, takže ještě to chce takových 13-23dní, uvidím jak to bude vypadat, ale nechám to spíš o něco dýl, jestli to nezačne plesnivět.. Foto klidně přihoď, rád se mrknu.
Nějaká nová fota... Vše Big Bud XXL. Jsou trochu povadlejší, jelikož jsem čekal že každým dnem zaprší a ono nic .. Bubbleguma sklidím nejspíše už dnes, toho jsem žádnou chemií neošetřoval a vypadá už zrale, navíc počasí se teď má zhoršit, tak nebudu zahálet.
10 000 lidi sedi pri televizi, 500 000 lidi pracuje, 1 000 000 lidi spi, 200 000 lidi dela domaci cinnosti, 50 000 lidi je v kine, 500 000 lidi je na pocitaci. a jen 1 blbec si cte muj profil:-D
Nesklidil, ještě to chce tak 2-3týdny.. Noční teploty jim asi moc dobře nedělaj, ale i přez to vypadaj v pohodě, akorát už se to nenafukuje no...což mě mrzí, jelikož jsem očekával obří salámy . Jako i tak to bude dobrý pokouřeníčko, ale očekával jsem od toho víc. Muže to být tim že se tahle odruda na ven moc nehodí, nebo to zapříčinily problémy během pěstu a že jich nebylo málo . (Píďalky, malý prostor pro kořeny, musel jsem nečekaně přesazovat, věčně rozhozený PH díky špatný vodě, dva dny od přesazení ven krásně promrzly bylo okolo -2°C... listová plíseň, padlí........ještě bych si na něco určitě vzpoměl...no masakr )
Tak dnes jsem seknul Bubblegum × White Widow. Délka květu cca 63dní. Z toho 20dní proplach. Vůně materiálu, těžká zemitá skoro až nepříjemný smrádek . Vrchnější palice jsou tvrdý jak šutr s minimem listů, je tam podoba s Big Budem, ale Big Bud to vážně není . Odhadem to vidím tak na 150g suchého. Hned jak to uschne dodám fota sušiny.
Foto 1,2,3,4,5 - Bubblegum × White Widow
(Palice na posledním fotu mají cca 20cm)
tyjo nechal sis to hodne vyzrat covece... samozrejme ty fotky zkreslujou ale takhle to vypada na radnej gaucak... :-D jinak samozrejme moc peknej celej pest, sleduju uz od zacatku a vazne se mi libi tvuj prostor na strese to si zabil... :-D myslim ze tam problem s prizemnima mrazikama moc neni co? rikam, krasa, jeste jsem zvedav na tu naloz tech BigBudu. Nic si z toho nedelej, moje OrangeBudu X Diesel taky jeste 2 tejdny chcou ale uz ve skleniku osmikavam v prepoctu na suchy tak 2 g za den.. :-( vlhkost 90% pres noc a do toho mraz tomu nedelaj moc dobre... :-D
tak pestu zdar
k77
Původní příspěvek od krupier77 tyjo nechal sis to hodne vyzrat covece... samozrejme ty fotky zkreslujou ale takhle to vypada na radnej gaucak... :-D jinak samozrejme moc peknej celej pest, sleduju uz od zacatku a vazne se mi libi tvuj prostor na strese to si zabil... :-D myslim ze tam problem s prizemnima mrazikama moc neni co? rikam, krasa, jeste jsem zvedav na tu naloz tech BigBudu. Nic si z toho nedelej, moje OrangeBudu X Diesel taky jeste 2 tejdny chcou ale uz ve skleniku osmikavam v prepoctu na suchy tak 2 g za den.. :-( vlhkost 90% pres noc a do toho mraz tomu nedelaj moc dobre... :-D
tak pestu zdar
k77
Já bych neřek že to bude přezrálý, ještě nedávno byly blizny dost světlý, trochu víc to ztmavlo díky mrazu a fota navíc taky trochu zkreslujou, to máš pravdu . Řek bych že to bude tak akorát..Uvidí se po zážehu ohněm .
Jinak jsem rád že se vám fota líběj a díky za káčka .