Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Objevil se tu jeden problém, teda myslím, že je to problém. Na jedné paličče jakoby uchnívají listy, přikládám fotky 1-3 problemová palice, 4. zdravá-stejná kytka
ahoj pekne sa ti darí myslím že te palice su v poho ale skus to cvaknúť bez sodíka
flush minimálne ten týždeň ,-)
možeš aj viac tak teda držím palce
a nadalej sledujem
káčko letí
piss
Power [▂▃▅▆] 100%
Energy [▂▃▅▆] 100% Parfumy RQS Special Queen 014 Prečo ludia pijú a Soferujú. Ked môžu huliť a lietať?
Původní příspěvek od Freezecz Objevil se tu jeden problém, teda myslím, že je to problém. Na jedné paličče jakoby uchnívají listy, přikládám fotky 1-3 problemová palice, 4. zdravá-stejná kytka
neplesniví spíš?
fotka bez puštěnýho světla by řekla víc..
čau a zkoušel jsi palici roztáhnout od sebe? takhle to vypadá dycky , když začne stonková plísen. přestanou jít živiny do toho vršku a tim pádem usychá..prozkoumej to pořádně, roztáhni tu palici, a když tam najdeš něco tak ten vršek rovnou fikni, at se ti to nerozjede i dolu.peace ican
Edit: heh hyeno o minutku si mě předběh , psal sem to dýl :-)
hm tak toje podle mě jasný. no prostě to odstříhni , když je to suchý, tak to už neporoste, tam prostě podle mě přestali jít živiny, jelikož uhnil stonek. Jinak si nedovedu představit proč by uschnul vršek palice, a zbytek zustal hezkej, leda spaleni od lampy, ale to vypada jinak :-)jo a plisen se hold většinou objevuje na těch nejvetších nejtvrdších palicích :-((
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Chytnul jsem se pořádně za koule a urval jsem vršek, byla to plíseň, takže děkuju všem zůčastněným co pomohli co myslíte, bude se to dál nějak šířit? Nebo jsem to chytnul brzo? A čím je způsobená plíseň stonku? Zahrál jsem si na pořádnýho chlapa a vočesal jsem i kus zdravé rostlinky, nechtěl bych riskovat, co teď s tím vrškem? Mám to nějak, ten stonek, ošetřit? Jak mám zamezit dalším? Nebo jak to pořádně sledovat, abych to chytnul ještě u začátku? Du si řádně zase pročíst celý grower, ale i tak by bodla vaše rada, dík. Přikládám fotky...
hehe prej chytnul jsem se za koule tys to zabil spory plísní pokud se objevěj, tak se většinou přenášej dál , takže potom doufám že sis umyl pořádně ruce , připadně nužky estli si to stříhal. správně jsi udělal. odsranit všechno napadeny a projistotu 0.5 klidně okolo.
Stonek můžeš máznout peroxidem,lihem a štepařskym voskem a nemělo by se to dál širit, pokud si s tou plesnivou šiškou nemáchál nad kytkama :-) zmenšit vlhkost, namiřit ofuky na nejvetší bambule a kontrolovat, víc udělat nemůžeš tědka.
Problém!! Dneska jsem koukal pod listy a na spodkách listů úplný hejta bílých potvor! ale stašné kolonie! hrůza, co to sakra je? Du si rychle něco pročíst......Bližší ohledání, jsou docela velké a mají křídla. bíle barvy
Smutnice...panika předšastná, podle mě tedy. Nalepeny žluté destičky