Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Řekl bych, že na ten tvůj prostor by bylo ideální 2x 600W, ideálně proti sobě na velkym wingu s lightrailem. Ten tvůj systém se chystám taky pořídit. Vyskytly se s nim nějaký problémy? Jinak tipuju 1050g.
Původní příspěvek od el Magicooo Řekl bych, že na ten tvůj prostor by bylo ideální 2x 600W, ideálně proti sobě na velkym wingu s lightrailem. Ten tvůj systém se chystám taky pořídit. Vyskytly se s nim nějaký problémy? Jinak tipuju 1050g.
Splachnutych x tisíc do hajzlu za tenhle system.Nebrat prosím moc osobne jak máš ve zvyku
el Magicooo: osobne se system nebyl jedinej problem. trysky se ani jednou neucpaly, šlapalo to jak má, vodní pumpa docela hučí ale co čekáš jinak necově? za 25t novej system takovejhle. ja nevim, podle mě jednodušší a se zárukou kvality (kvalitní pvc, spoje, trysky, těsnění, pumpa) investovat do systému jako tenhle, který se dá využít jak pro grow, tak jako řízkovnice, teoreticky s nějakým root-pruningem časem i jako matkárna ... já jsem spojenej osobně. jestli někdo říká, že je to drahý. jo je... rozhodně... a je levnější si postavit na 2 m2 20 kytek ale tohle je prostě takova trochu lahoda. celkově růst rostlinky ti utíká před očima. každý 4-5 dní vidíš obrovský skok ve vývinu rostliny...takova symfonie
2 gersak: osobně zastávám tvůj názor na pěstební systém, taky sem raději, když si koupim něco kvalitního, co funguje. Nejsem tak manuálně zručnej abych něco vyráběl sám. Občas sem pár dnů pryč a nemůžu si dovolit, aby se mi něco vysralo, nebo vyteklo. Navíc si myslim, že to pod tim musí růst fakt nádherně, ne nadarmo GHE spolupracuje s NASA...Sem rád, že si to chválíš, zatim sem na to žádnou recenzi od growera neslyšel. Jak asi hlasitý je to čerpadlo? Půjde vedle v pokoji normálně spát, případně si vodit návštěvy? Taky by mě zajímalo, proč si nevyplnil všechny poty rostlinama?
2 Machoman: S tvym názorem sice nesouhlasim, ale respektuju, souhlasim s gersakem, že je to prostě taková trochu lahoda.
el magicoo: no uprimně NASA GHE nepotřebuje... spíš je to naopak... GHE začala vyrábět systémy z předlohy kterou vytvorila NASA pro pestovani rostlin ve vesmiru ) jinak. nezapolneni kazdeho spotu... primne uz takhle ty rostliny ve stredu byli skoro nedosazitelne na ostrihani spodnich vetvi a uschlych listu natoz, kdybych to naplnil na plnou kapacitu. + jet 120rostlin na 2m2 by slo ale bez zastrihavani ci cehokoliv, stejnou genetiku na vše. já si tak trochu hrál.. white heaveny ktere potrebovali nejvic mista meli u sebe pouze jednu spolurostlinu zatimco AHS mel treba 3-4 spolurostlinky. jinak uz ted byl trosku problem prostivit to az dolu i pod síť, natož kdyby tam bylo plno rostlin... ale pristi kolo premyslim, ze bych zkusil SOG s pridavnymy panely/vybojkami po stranach a zespoda abych dostan tzv"football efekt" kterejch chci vyrobit ** football efekt = palice velikosti míče na rugby nebo am.fotbal )
pumpa? ... trošku mordor... šlape jako pánbůh, ale vrčí no. muzu hodin na net video aby sis to sam poslech. uprimne. ve stejne mistnosti psat nejde, ve vedlejsi spat jde, ale ver mi ze az po 60 dnech tu pumpu vypnes, tak si budes den dva rikat - tyjo tady je ale ticho obcas to bylo drobet iritujicí.. a návštěvy??... upřímně? ne... ale jestli si chceš brát návštěvy do místnosti vedle tvýhoo growu - no nevim.. asi by ten člověk musel bejt naprosto neználek nebo retard hlavně kdyz se to smísí s větráky, ventilátory, zvuku stříkajících trysek u
mozna kdybys cely ten reservoir s pumpu vzal a dal pod ni molitan at nevrčí... (muj problem nebyl ve vrceni jako hluku, ale spis ze vrcela podlaha v asi 3-4metrovém radiusu...
Cau, chtel jsem se zeptat jestli by si nemoh trosku vic popsat mistnost jako ventilace, rozmery a umisteni te mistnosti jestli sklep, nebo pokoj, taky teploty bez lamp s lampama, jestli mas klimacku, atd..., vlaken kde se jedou vetsi wataze je tu strasne malo, tak si myslim, ze by to zajimalo nejenom me
jinak muj tip je 1497g
2 gersak:
Já se o tý spolupráci mezi GHE a NASA bavil na Cannatradu a tam mi u GHE řekli, že spolupracují na vývoji aero systémů pro NASA. Dále sem se dozvěděl, že jejich hlavní chemik (rozuměj míchač hnojiv), míchá hnojiva co používá NASA ve vesmíru. Dole máš link, kde se o tom dočteš víc.
Jinak k tomu vrčení, myslim, že to bude ok a vedle v místnosti spát pujde, podložení tim molitanem by to mohlo ještě víc zredukovat, díky za tip. Zajímala by mě ještě jedna věc a to, jakou sadu hnojiv k tomu systému GHE dodávají, asi to bude ta řada Flora Series ne?
Já plánuju jet tenhle systém se všema 120-ti potama obsazenýma. Pojedu tři genetiky, Blueberry, Mazar a Orange Budy. Mám teď v hlavě, že zaplnim jednu polovinu, nechám tejden na růstu, pak zaplnim druhou polovinu zbylými 60-ti a rovnou to pošlu na květ.
Velmi pěkné.. jen si říkám.. nebyla škoda.. to tak rychle přepnout? Na ten prostor a watáž mi přišli zbytečně malé? Prostoru vypadá máš taky slušně.. tak proč sis je nechal vyjet tak málo? 6dní navíc na 18/6 by jim prospělu určitě dost slušně?!