Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » prvni vetsi grow.....4x400w
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
prcek23
Stálý Člen

Karma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

zdravym vsechny ve spolek ,. tak neco malo jak to cely vzniklo .... strasne me mrzi ze nemuzete vydet jak ta misnustaka vypadala... predstavte si 100let starej barak skoro na spadnuti ale k veci ..vse co se tam nachazelo ,,,tak 5pytlu schnilej hadru, tak 2000kusu v kompotu, vysypany uhli, saze jako svine a ruznej srot a podobny veci . strasnej masakr asi tak 10 dni jsme to vyklizeli !!!strasny !!!nebo spis ja jsem to vyklizel kamos rekl ze to delat nebude ze to tam chci tak at si to vyklidim taky proc neEE.. pote co to svictvo bylo fuc tak prislo na radu koste a rouzka ..... pak polastenka a vapka nejvetsi vyhoda je ze tam mam kanalky 5cm siroke 5cm hluboke takze jsem se ty vapky nebal a hlavne jsem to strikal na 2 krat !! pote nasledoval stetec a vapno do ktereho jsme namichaly nakou chemku proti skudcum 3natery jak podlahy takstropu a vsech stran samorejme...smrad jak dabel tak se tam vetralo asi tyden nez jsme zadelali vokenko ...... radsi jsme to cely zateplili 3cm polistyrenem na to byla natazena plachta ta jak pouzivaj maliri tu tenoukou na prikrejvani veci a nabytku asi tak 2 vrstvycky jsem tam naplacal mel jsem strach z nakejch prevytu ........ a az nato byla natazena odrAZOVA plachta......na podlahu byla natazena poze plachta na uhli takova ta tvtda...a udelany takovy byxiky na kvetnky aby to netoklo vsude!!jinak uz jdem k veci skoda ze nejsou foto...

Old Post 13-01-2011 v 23:54 PM
prcek23 je offline   Profil uživatele prcek23   Find more posts by prcek23   Foto galerie člena prcek23   Click here to Send prcek23 a Private Message   Add prcek23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Karma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% PěstitelskáKarma uživatele prcek23 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

HLINA.....nakopana u nas na venkove na mistni kompostarne byl to rizk
,ale vypadala uplne krasne apsoludni cernozem priblizne asi
15 let ulezela , ve velkech kopach ...

50%teto hliny
35%raseliny (kupovane)
5% konskych koblizku
9%perlitu

1%keramzitu na dno kvetnacu

Old Post 14-01-2011 v 00:08 AM
prcek23 je offline   Profil uživatele prcek23   Find more posts by prcek23   Foto galerie člena prcek23   Click here to Send prcek23 a Private Message   Add prcek23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 35

RIZKY.... Hodne spolehlivy matkar takovou mamu jako malej bych si pral
protoze.takovou lasku co jim dava to jim jentak nikdo nedava taky
mu je skoro 55 jedinej jeho konicek"!!! semena z kterejch mel
matky tak puvod jejich je jich Spanelska od nakyho jeho dobryho
kamarada ... krasny rezi ... za 1* lepsi jsem niky od nikoho nemel
tady cti po 3 dnech rostou jak z vody...

Old Post 14-01-2011 v 00:20 AM
growesweden
Stálý Člen

Karma uživatele growesweden - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

prcek: ahoj, to jsi pěstil ty,nebo kámoš??Nevíš ani jaká byla teplota když kytíz odpočívaly..Víš alespoň čí je to pěst,prosímtě?

growesweden

Old Post 14-01-2011 v 00:30 AM
growesweden je offline   Profil uživatele growesweden   Find more posts by growesweden   Foto galerie člena growesweden   Click here to Send growesweden a Private Message   Add growesweden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 37

SLUNCE.......na rust bylo TAKe rovnou 4x400 z duvodu ze jsem sazel rezi rovnou do kvetinacu tak jsem nemoch sviti treba jenom 2 a hlavne byly natolik velky ze to nebyl problem..

typu 400WPhilips HPI-T ...rust...
typu400 W Sylvania Grolux ..kvet..

Old Post 14-01-2011 v 00:35 AM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

cus kamo hele nemam to doma jo ale kamos nevedel ani kdy by to mel spravne zalejt,,,, ciste cela moje prace jako vym koklik tam byla teplota dyt jsem to psal a hlavne to ted cely rozepisuji jestly to nevidis jsem, nemel cas staram se o veci na 2 kolo.. as ted po nocich mam trochu casu

Old Post 14-01-2011 v 00:40 AM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

HNOJIVA.....na rustu upne ze zacatku 1tyden jsem daval polovinu z toho co
doporucujou 2 tejden podle tabulek...!!
HESI .....TNT comlex
......Power zime
.....Super Vid
.....bloom
.....root comlex

Old Post 14-01-2011 v 00:58 AM
prcek23
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

soucasne najednou jsem dotoho daval i
ATAMi ,....atazime
,....Tera max
,....Terra Leaves
,..Bloombastic
tady cti jsem pridaval po celou dobu v polovicnich davkach k produktum od hesi..az na bloombastic ten jsem daval na konci skoro as v jednou takovy kon cetraci..spolecne se zbytkem Green sensation...

Old Post 14-01-2011 v 01:15 AM
Rasta_pasta
Stálý Člen

Karma uživatele Rasta_pasta - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

nechci rejpat, ale proč to nenapíšeš nějak uceleně do jednoho příspěvku, ale zasíráš si to tady spoustou příspěvků s celkem malou hodnotou ...
(u hnojiv není dávkování, kolik to mělo vstupní popřípadě výstupní ph a ec, v jakém stádiu si jak hnojil? atd.)

Tak co je dámičky, chlastámeee

Old Post 15-01-2011 v 11:10 AM
Rasta_pasta je offline   Profil uživatele Rasta_pasta   Find more posts by Rasta_pasta   Foto galerie člena Rasta_pasta   Click here to Send Rasta_pasta a Private Message   Add Rasta_pasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

hrozná TOYárna a hroznej tred . .aspon že ve sklepě umíte uklidit . . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 15-01-2011 v 14:05 PM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fiste
Stálý Člen

Karma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% PěstitelskáKarma uživatele fiste - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Já bych to už dál nerozváděl. Jak se sem nedává info průběžně, ale dodatečně, tak je to vždycky jenom o tom koukněte, co se mi povedlo na 1. pokus, udělal jsem spoustu chyb, ale povedlo se. Počkejte, co předvedu příště.. Jsme v indoor galerii, takže to sem patří. Taky tu svuj 1. hokus mám.

Mě se to líbí, je za tim spousta práce a příště se pěst i dred povede určitě líp

Podkrovní 400W GROW z homemade fem. semen
3x400W potřetí - coco-drip + Bubble hash
3x400W podruhé - coco-drip
3x400W poprvé - bubbler

Out 13 Outomat 13

Drogy jako součást společnosti

Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)

Old Post 15-01-2011 v 14:45 PM
fiste je offline   Profil uživatele fiste   Find more posts by fiste   Foto galerie člena fiste   Click here to Send fiste a Private Message   Add fiste to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-05-2010 - Prvni grow 400w - 90 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás