Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale prosimvás, dyť většině z nás by stačilo pár opečovávaných kytek a ne celé pole ale stejně to musí být zajímavé, už jenom ten pohled a vůně...
btw samec v takovém poli by mě dooost nasral
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
Pěkné ale buď je to videjko z Šwajcu chvíli cca 2 roky starý nebo je to technika : je tam ganja už jakoby zakázaná - prodej určitě
Ale švýcarsko sem sám navštívil 4x a podobnou věc jsem viděl
u Luzernu v jedný vesnisničce byli tam borci celkem mladý ( u nějakýho bufetu) tak se jich ptám co nějakej kouř a voni že nic, kousek tam odsud stál náš autobus s ČESKÝM PÍVEM vzal sem plechovku a stoupnu si k bufetu popíjím a borec jestli s nima nejdu na joint, podaroval sem je každýho plechovkou a von že sou z farmy na technický konopý a že si mezitím pěstujou kytí pro sebe bylo to za vesničkou a zaplot mě nepustili ale byl to podobnej mazec jak swiň a to co kouřili bylo taky moooc good
changli sme píva za matroš (asi za 5 plechovek sem dostal 2g )
a já BLB sem ztratil email na ně tagže plány že tam pojedu se kochat a ve skrytu duše sem doufal že i nějaká brigádka sou v pí....
peac:
za ty roky na growru moc prispevku tu nemam ..to pro to ze uz je tu stejne vsechno napsane 2x :]
Původní příspěvek od k.o.h.o.u.t. Pěkné ale buď je to videjko z Šwajcu chvíli cca 2 roky starý nebo je to technika : je tam ganja už jakoby zakázaná - prodej určitě
Tak tohle je dobrej kandidát na hlášku měsíce, možná i roku
kohout: jo, to video sem dude posilal uz pred trema rokama, ale nevis neco vic o tom proc to opet zakazali? Mel jsem Svycarsko vzdy za zem, co cti soukromi, proto i ta legalnost mi k nim sedela... a ted?? A to ani nejsou v EU.
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
mam prave pocit ze na tom orig. dvd to ten typek rikal i pro jakou spolecnost to bylo,v zadnym pripade to neni technika
narozdil od marijuanavile coz je 100% technika
Vězeň který se považuje za svobodného o svobodu neusiluje..............
no lidi, jako illegalní pěstování to nebude na 100%, nějakej spol by to patřit mohlo, ale zas mi tam chyběji ploty a tak... podle mě by někerý ty záběry mohly bej původem někde z afgánistánu bo takový země natočený většinou členy US Army... ale určo to nejni nějaká horní dolní v čechách :-)
je to klip GREEN GODESS, eště to tam je napsané. a to pole by mělo byt údajně ve švajcu, prostě normálka. mám to doma v trochu lepčí kvalitě, esi to chcete nekam upnout.
už vidím, jak se někdo takovým způsobem stará o techniku.