Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kámo co to blázníš... s 1600 W děláš tak málo... dej jich míň a nech jim trošku dýl růst...jinak to máš parádní.. s tou plísní ve sklepě nic nenaděláš to znám taky..
Původní příspěvek od Kulda kámo co to blázníš... s 1600 W děláš tak málo... dej jich míň a nech jim trošku dýl růst...jinak to máš parádní.. s tou plísní ve sklepě nic nenaděláš to znám taky..
na rust 600w na kvet 1600, mnozstvi 40ks- 1.8x1.8m prostor, na kvet prepinam pri 18-20cm
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
Ahoj, k tomu plesnivění palic. Jestli je nějaká plíseň ve stěnách sklepa, skus sklep vylíčit přípravkem BIO REPEL. Docela jsem koukal jak to dokáže s plísní zatočit. Savo proti plísni je krátkodobý řešení. Pěstuju rovněž ve sklepě a plíseň "neznám", jen z outu. Tak ať se daří.
Původní příspěvek od Dolfa Ahoj, k tomu plesnivění palic. Jestli je nějaká plíseň ve stěnách sklepa, skus sklep vylíčit přípravkem BIO REPEL. Docela jsem koukal jak to dokáže s plísní zatočit. Savo proti plísni je krátkodobý řešení. Pěstuju rovněž ve sklepě a plíseň "neznám", jen z outu. Tak ať se daří.
Ve stenach to neni jeste nedavno jsem bílil....a plisen se objevi vzdy tesne pred sklizni
Milackové jedou na růstu 31dní a nyní přepnuto na 12/12
Většina je zaštípnutá, oškubaná od zbytečných výhonků a připravena na snad bohaté květenství :P
CANNACURE je stimulátor růstu se speciální vlastností – s kontrolou škůdců rostlin ekologickým způsobem. Používáním přípravku CANNACURE se může rostlina soustředit na produkci větších květů a vyšších výnosů během celého pěstování až do sklizně.
Fyzické působení:
Pomocí postřiku přípravkem CANNACURE nanesete druhou přirozenou vrstvu na vaše rostliny. Tato vrstva se postará o to, aby rostliny obdržely výživné látky a mohly zároveň ještě stále dýchat. Kromě toho je to lepkavá vrstva, na niž se škůdci rostlin přilepí. Škůdci se potom nedostanou na listy a uhynou, protože již nemohou existovat. Proto je důležité, aby byly listy postříkány jak na vrchní, tak na spodní straně.
Návod k používání přípravku CANNACURE:
Používání přípravku CANNACURE jednou týdně preventivně zajišťuje, aby škůdci neměli kontakt s listy a uhynuli, protože se na listy přilepí. Jestliže zjistíte silné napadení rostlin například molicemi, sviluškami, vlnatkami nebo mšicemi, použijte k odstranění škůdců CANNACURE. Opakovaný postřik jedenkrát za 3 dny postačí pro řešení ochrany proti škůdcům a zajištění, že zmizí. Tímto způsobem nebude mít žádnou šanci ani obilná sněť. CANNACURE se může používat od začátku růstu až do sklizně a může se tedy používat jak na jedlé, tak na okrasné porosty. Předejdete tím tomu, aby se škůdci těsně před sklizní ještě vyvíjeli.
Dostupnost výživných látek:
CANNACURE uzdravuje vaše rostliny a udržuje je zdravé, čisté a lesklé, což přispívá k optimální fotosyntéze. Tímto způsobem se mohou vaše rostliny soustředit na své vrcholky a květy. V kombinaci s přípravkem CANNABOOST se tvoří vrcholky a květy rychleji a kvalitativně lepší. Dostupnost výživných látek pro vaše rostliny je velmi důležitá, abyste dosáhli lepších výsledků. CANNA zaručuje dostupnost těchto výživných látek, jestliže budete používat CANNACURE v kombinaci s přípravkem CANNABOOST, PK 13/14 a s obvyklou výživou CANNA.
Postarejte se o optimální odolnost:
Spolu s ostatními výživnými látkami CANNA a doplňky se postará CANNACURE o to, aby vaše rostliny měly k dispozici dostatek energie k odpuzování škůdců rostlin. Míchání různých značek výživných látek může přivést zdraví vašich rostlin do nebezpečí. Může se to potom projevit v nedostatku rostlinné energie, čímž mají choroby větší možnost napadnout rostliny v rozhodných momentech.
Lepší růst a ochrana:
CANNACURE není žádný přípravek proti škůdcům, avšak má jeho vlastnosti. Produkt je biologicky rozložitelný a může se používat bez nošení ochranných pomůcek. Používáním přípravku CANNACURE jste si nejen jisti správným pěstováním s vysokými výsledky, ale kromě toho nepoškozujete životní prostředí a vlastní zdraví. CANNACURE umožňuje potírat přirozeným způsobem napadení vašich rostlin škůdci a obilnou snětí.
Původní příspěvek od Namer017 Z 20 rostlin se mi podařilo vypěstovat ještě stále slabších 520g suchého :P co vychází na nějakých 0,52g/w. no snad 3. kolo to spraví z toho nejužasnější je Train wreck poklona tomuto modelu, na pěst nic moc protože se tahá do výšky ale chuť po hašiši a stavy zničující to vyrovnávají. Tak zase příště. Pěstu zdar !!!
mel jsem to samy pheno trainwrecka a je to fakt pecicka! dal by si ho jeste jednou
mel jsem to samy pheno trainwrecka a je to fakt pecicka! dal by si ho jeste jednou
Mocny modylek, sem tam je vzdy nejakej zvlastni a ten mezi ne patril . Jeste bych ti i poradil The ultimate ten je taky dost zajivamy, krasne chutna a voni a stavy moc dobry. Jen ta cena 250kc za semeno neni pro kazdeho
Mne pripada divny to rozmisteni lamp. urcite by bylo lepsi to rozmistit tak, aby kazda osvetlovala jednu pulku. takhle mi to prijde jako plitvani. Muj nazor
Původní příspěvek od NORM no teď se vůbec nedivím proč máš takový výnos.. to stínítko je dělané max. na 2x600W..
to nemůžeš koupit obyč. stínítko na tu šestistovku?
Mam jeste mensi wings ale proc budu osvetlovat pulku mistnosti 600 a druhou 1000, radsi sem to jebnul na jeden velky at to zari vsude stejne. Anebo je 2. moznost prehazovat rostliny... A vynosy? ted mam 1600w v jedne mistnosti, predtim sem to mel rozdelene: V te velke kde jsou focene bylo 1000 a v te na predpest 600 a na tom sem sklidil 1125g a ted uvidim protoze sem zacal zastipovat a dal obe lampy pod jedno stinidlo ale ete pouvazuju ze je rozhodim . Ale dik za pripominku
Já bych tam prdnul 3x Minimax 150w a to ve srovnání jako 600w soda a je to kombinace a více prosvítíš a určitě ce to ukáže i na výnosu (jestly mají i Minimaxy s 250w tak bych tam dal 2x)