Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak po usušení z toho vylezlo 85 gramů sušiny. Je to bohužel méně, než jste všichni tipovali, ale na první grow pod sodou, na to, že teploty v noci klesaly na 2 stupně a podobně je to solidní výkon. Je to nejsilnější model, který jsem kdy hulil. Po nadrcení uvolňuje božskou, citronovo-borůvkovou vůni. V tipovačce vítězí Freshman, bohužel s nejpesimističtějším odhadem Již brzy kolo pod 250W, těšte se
Jako další kolo jsem chtěl rozjet jenom 4 rostliny, ale dostal jsem bonus k nákupu a tak to rozjíždím v 6. Máme tu 2x Skunk N.1 a 4x Belladonna Jako médium opět použita hlína, Plagron Growmix. Klony jsou vyfocené hned po přesazení, po cestě dostaly dost po prdeli, ale brzy se snad rozjedou. Na hnojení budu pokračovat v osvědčené řadě alga.
Tak řízkům docela trvalo, než se daly dokupy, dostaly po cestě dost na prdel... ale teď už to pěkně jede. Dnes jsem jim dal lehčí dávku Alga Growu, 2ml/litr. Taky jsem je všechny z důvudu větvení a srovnání výšky zastřihl. Foto před zastřihnutím.