Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
masterblaster: nějako se mi teď grow pěkně posrauhauzoval, už to suším fotky dodám. Ale objektivně tuto genetiku zatím posoudit nemohu Každopádně už mám druhou kytku C + v cca 20 dni květu takže snad časem něco kloudnýho sesmolím.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
cao hale taky jsem ted rozjel critical + roste chvilku pod 400W kombi klíčivost do dvou dnu 4/4 zastřihl jsem je rostou pěkně ale začínaj zloutnout je fakt že mám ve skříni přes den teplotu cca30 C vlhkost 20% kdyžtak to čekni pěstu zdar http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=55588
zdravim, tak kto z vas uz kosil a v kolkatom dni kvetu a pod akou wattazou? pytam sa, lebo neviem preco, ale doteraz som bol v tom ze zreje 55-60 dni a ono je to len 45-50. som v 39 dni a este som nezacal flushing. kazdopadne sa mi nezda ze by do 10 dni mala dozriet, a hlavne by som bol rad keby to este trosku zhutnelo. ako to bolo u vas? mam uz zacat flushovat alebo nie? povodne som chcel tak 10-14 dni.
Critical + je kriticky špatná genetika, všecko jsem to vyházel a od Dinafem mi už nic nesmí přez práh domu. Jsem zvědvej kolik chudáků bude na podzim nadávat že jim to nedojelo...
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Původní příspěvek od hej-rup Critical + je kriticky špatná genetika, všecko jsem to vyházel a od Dinafem mi už nic nesmí přez práh domu. Jsem zvědvej kolik chudáků bude na podzim nadávat že jim to nedojelo...
Škoda, ja byl celkem zvědavej ...
Nedávno jsem dojel od Dinafem Critial Jack a bylo to dobrý viz galerie in odrůd.
to zálezí na tom kdo správně vychytá požadavky oné kytky...takže když to nedorostlo tak se na ní ten dotyčnej nejspíš vysral s prominutim... jinak hodim sem pak výsledek toho mýho zatim to roste nádherně nevim proč by to nemělo dorůst maj to
Nazdárek taky sme ukořistili pár kousků na cannafestu a klíčení 4/4 a až na pár začátečnických zádrhelů se jim daří dobře dneska sem poprvé zastříhávala rádoby technikou FIM tak sem na to zvědavá co to udělá. Ať se to zelená
Probehl pokus o scrog s touto odrudou, trosku to prerostlo vic nez jsem cekal, takze spis takovy jungle pres pletivo. V kritickou dobu jsem to neuhlidal, takze se mi par vrsku pripalilo a vysvihlo moc vysoko, coz bohuzel asi srazilo vynos dost dolu. Je ted tak ve 35-40 dnu kvetu a vypada ze tak 5-7 dni a bude ready. To me trochu zaskocilo.
Nicmene presto me to pomerne mile prekvapil, vynos pod 400w odhaduju tak na 200g, coz vzhledem k vyse uvedenym chybam a dobe kvetu neni tak spatny.
Jinak matce se dari dobre, puvodne jsem ji chtel pouzit na jednu jarni varku potomstva a vyhodit ven. Ted docela zvazuju ze ji nakou dobu zachovam Kdyz si vzpomenu udelam par fotek a prihodim..