Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Anuvin Zdarec, myslíte že tam semnou a s kámošem pustí dvě nezletilé osoby které s námi nejsou příbuzné ?
citace:
Pro ochranu našich mladistvých je vstup na Cannafest povolen pouze dospělým. Osobám mladším 18ti let bude vstup umožněn pouze v doprovodu dospělé osoby! Management akce si vyhrazuje právo případně požadovat prokázání nabytí zletilosti.
Bohuzel tam nepojedu z duvodu financni krize... Hold na Sumave jsme na tom bidne ...
Tak se na Vas obracim s prosbickou jestli by nekdo nahral prednasky na kterych bude.
Kdo bude mit mobil nebo diktafon ci neco co nahrava byl bych moc rad za pomoc.
Byl sem tam vcera a tak nejak si predstavuju ráj . Milí lide,krasne slecny,hodne zajimavych veci!! Mam i par fotek ale jen malo kdystak sem dam vecer. Hodne me mrzi ze se tam nedostanu dneska,pry tam ma byt prednaska Rick Simpson(sorry za gramatiku) to me docela stve,tak kdo tam na nej budete tak to nahrajte jak us psal nekdo víš. Zatím Grower´s
Kua sem tam byl včera a nepustili mě dovnitř s fenkou , tak sem tam jen pokecal s "kolemdoucima" a jdu tam zejtra , chtel sem i dneska ale neco mi do toho vlezlo , jinak co jsem koukal zvenku tak ty stánky jsou uplně stejne jako v Thamovy ale tady je to o dost větší tak , zitra , cau