Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Semínko pochází z tohoto paklu http://www.5semen.cz/shop/detail/39...oflowering-10ks
Svíceno 18/6 400w MH cca 60 dní, hnojeno B'cuzz A&B Soil.
Podle vzhledu by to moh bejt buď Qasar nebo Deimons, pokud má někdo lepší tušení tak PM pls.
Edit: takže tušení nikdo žádný? Můžem se asi jen dohadovat co to je, škoda že jsem to tam měl jen tak zastrčený mezi matkama, kdyby to dostalo co to má tak by to bylo určitě zajímavější.
SYRUP 2011 MUJ BALKON
3x SYRUP od Budha Seeds
sazeno do květináčú 20l,25l,15l.
zemina-zahradnicky substrát 60-70% a 30% krtincú
ve spodu květináčú jsem rozmichal par granulí NPK na vršek taky pár nadrcenejch granulí NPK a 20 dni před výsevem prolévaný.
Semínka byli luxusní krásně velký, dal jsem je naklíčit do mističky s odstátou vodou pár hodin plavala pak jsem je sklepnul ke dnu.Druhej den už byla naklíčená a nachystaná na sázení.
Datum sázení už si přesně nepamatuju ale nekdy mezy 1.5.2011
SKLIZEN psali že 56 dní od vyklíčení ale myslím si že to brali asi v jejich Španělských podmínkách mě dozráli 15.7.2011 tudíž asi 75 dní sklízel jsem asi v 70-80% hnědých chlupú.Na palice hnojeno PLAGRON ALGA BLOOM
VÝNOS- 40g , 40g , 30g
!!!PALICE!!!
Velka vrcholovka a par postranich větvý tipická indika, paličky kompaktní tvrdý jak šutr, nejvýc orosený,fakt mazec.
CHUT Sladka ja jsem cejtil příchut lesního ovoce a příchut skanku prostě DELIKATESA.
TAk tady dám pár fotek tak zmrčnite a SYRUP všem moc doporučuju.
Svetlo: Balkon a dosvicoval jsem 200 w CFL
Perioda: 19/5
Kvetinac: 6,5 l
Vyska: 103 cm
Hnojivo: 3 krat hnojeno B.A.C na kvet
Asi 3 krat hnojeno PK boostrem od atami--tableta
dvě naklíčený semena šly po vystrčení prvního patra do hlíny 31.3. a sklizeň byla 16.6. Ve finále byly holky v 1,5l květináčích.
Nepotřebovaly jedinou slzu hnojek v substrátu pro Balkónovky a pokojovky + kompost + perlit. Vejška něco kolem 35cm, hlavní terminál, žádný výrazný větvení.
škoda slabší struktury palic, hezkých použitelných vršků to hodilo z obou holek 8g i po boji s plísní mojí vlastní blbostí, kdy sem přišel asi o 2g na vrcholovce jedné z holek, jinak zasněžený sou pěkně s výrazným ovocným nádechem (viz foto).
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-