Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Volver: Pokud si se podíval do některého z mých předchozích dredů, zjistil bys že EC sem měl a taky essential. A prostě nemám potřebu ho kupovat. Tím bych chtěl uzavřít debatu na téma EC.
Rasta: Zdarec. Nn tedka sme mistnost zateplovali a teplo naakumulovane ze dne tam vcelku pěkně drží... Navíc te´d plánujem otočit režim a svítit přez noc kdy je zima největší.
Při growingu musíme pamatovat na jediné základní pravidlo ------JE TO PLEVEL
Původní příspěvek od Jpt Hul: Meleš sračky kámo :-D
Ne hele myslim to tim zpusobem že ke cannabis se nesmí přistupovat jak k něčemu speciálnímu. Je to rostlina jako každá jiná, se specifickýmy požadavky.
Ale to neznamená, že se jí nepodaří vypěstovat ve skvělé kvalitě za nižších podmínek
Hele myslím si že H.U.L. má pravdu a tvým přístupem bys mohl ohodnotit takhle každou věc, tak jako kvalitu pšenice apod. Z kvalitní trávy mám já osobně požitek, radost a nejde mi o to jen se pořádně zpráskat ale taky si užít kvalitní kouř kterej má chuť a docílit toho že vím jakou odrůdu jsem vypěstoval. S tou speciální péčí to není jen tak, pokud jim dáváš to co je prověřený, tak budou tvoje výsledky lepší (výnos, odolnost vůči škůdcům, zdravá kytka). Já osobně jsem všechny rady napoprvé bral vážně a dnes sem rád že mě lidi říkali co a jak.
Pěstu zdar !
Tak kytiz uz nerostou a jen se paličatěj. Dneska taky proběhla komplet výměna roztoku.
Jinak palky zacinaj bejt nechutne smradlavy a na makru je i videt ze budou moooc pekne ocukrovany. vlastne jsou uz ted..
Zdarec growerstvo. Tak tu mam foto pri zhasnute lampe. Uz ted je me jasny ze kytky nebudou sklizeny na 60. dnu. Pocet hnedych blizen je opravdu minimalni a spis to vypada ze flowers ceka jeste tyden na hnojkach pro dokynuti a pak tyden na fs. Navic je to vcelku ridky zatim aspon teda vetsina palek. Ty pekny uprostred to nezachrani-
Zbrždění si vysvětluji snad jen jednou věcí- podělal se nám čacovač na topení a nějak to nespínalo. a přišli jsme na to až teď takže je klidně možný že holky maj půlku květu přez noc dost nízký teploty.
Jinak je to moc krasne ocukrovany .
Sem sam zvedav co z toho bude . Kazdopadne tohle misto se na grow neosvedcilo uz diky nutnosti vytapeni primotopem
hojas, doporučuju aby sis koupil, teploměr s pamětí...(skoro každej digitální tuto funkci už dens má) stačí při každodenní kontrole proklikat paměť a hned víš jaká byla max i min teplota a třeba i vlhkost (pokud se práskneš přes kapsu a zainvestuješ 400 za přístroj s vlhkoměrem místo 200) a můžeš kutit nápravu..
ruprecht: jj este se me vali doma . V mistmosti byla prijemna teplota i pro cloveka tak sem to moc nehrotil. Nejak me nenapadlo ze prez noc to asi netopi a je zima. Jinak bych na ten problem kapnul uz mnohem driv...
Zdary kámo, nechci prudit, ale vidíš a jsme zase u toho přístupu, jak zmiňoval Macho výše.
Když se k tomu chováš jako k plevelu a nehodíš do roomu ani teploměr, kterej se ti válí mimochodem doma, nečekej ve finále supr palice. Je škoda se s tím takovou dobu srát, a kvůli lenosti být ve finále nasr.....
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
neee voe nepotrebuje nic, byl namistrovanej uz od zacatku a my vsichni sme tupci... predpokladam ze to dopadlo fiaskem a nic jinyho si to ani nezaslouzilo...
Již na začátek se otočím za anketou-nakonec neměl pravdu nikdo, hold tam mělo bejt o jednu možnost navíc.
a ted jiz o co jde.
Malicko jsem usnul na vavrinech a nedotahl tento rekl bych, slibne rozjety grow, do zdarneho finale.
Díky chybe na spinacich hodinach od topeni se flowers potykaly s nizkou teplotou a proto jsou tak řídké a listnaté. Po zjištění závady a její odtsranění ( kamna jely neustále) se nám sice povedlo zvýšit denní i noční teplotu v roomu, bohužel se několikrát dostala teplota v noci i k teplotám okolo 8°C coz je na ty chuderky hodne malo.
moznost je prestehovat do teplejsi mistnosti uz diky velikosti rostlin nebyla:-(
Dojeli jsme to proto v techto podminkach at uz bude finale jakekoli
:-D
A ted maj prostor vichni rejpalove a podobně:-D
Ano priznavam posral jsem to ale urco nebyl hlavnim problemem chybejici EC metr:-D
Plyne pro me z tohoto growu jedno ponauceni- tento room je v zimnich mesicich nepouzitelnej.
No a ted neco malo k vysledkum
Palice nejsou moc nakynute ani nejak tvrde.
Spis bych je prirovnal k pekne venkkovce.
Co ovsem prekvapilo je hromada pryskyrice ktera je opravdu vsudypritomna a cukrovala i na vetsich listech :-D
Celkem sme z tohoto growu dostali neco malo prez 300g listnateho matra :-D
No je to desna slabota
Slibuju pane policajt že se pro příšte polepšim .......