Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sw3ap Jel tady někdo tu WW outdoor?
Čau,
ano, pěstoval jsem ji a vřele nedoporučuji. Jelikož její květ byl horší než u samonakvétaček. Pouze orosené lístky, které nevábně voněly. Teda mě to pekelně smrdělo. Ale možná jsem měl jen vadnou várku semínek. Ale klíčivost 100%. RQS je super banka.
Hodně štěstí Ti přeji.
Původní příspěvek od frek
Čau,
ano, pěstoval jsem ji a vřele nedoporučuji. Jelikož její květ byl horší než u samonakvétaček. Pouze orosené lístky, které nevábně voněly. Teda mě to pekelně smrdělo. Ale možná jsem měl jen vadnou várku semínek. Ale klíčivost 100%. RQS je super banka.
Hodně štěstí Ti přeji.
Já vím no,užs mi to psal,ale chtěl jsem slyšet,že to někomu vyrostlo a bylo to super
Ahoj mel sem od nich minulej rok Speed Queen 10 fem semen za 600kc bo nejak tak a takovy hovada co mi vyrostli z jedne bylo kolem 1kg susiny prvotridniho konopi . vřele doporucuji opravdu nenarocna rostlina . Letos ji ale nejedu protoze mi to vydrzelo az do ted a chce to zmenu taky :-)
Nemam pozdnejsi foto ale krasne to dokvetlo a byla jeste o skoro pul metru vetsi jinak takove byly vsechny :-) jedna jako druha
Od RQS jsem jel jenom Special Queen a na tu si nemůžu stěžovat. Klíčivost 100%. Výnos pod 150w HPS +-20g na kytku. Venku 300+g na rostlinu, ale dozrává později, až tak v půlce října.
já mám teď třetím rokem special queen a nemůžu si ji vynachválit...dva roky zpátky to byly první pořádný kytky co jsem vypěstoval, další rok jsem ze srandy zasadil seminko, který jsem našel v paldách a byl z toho mnohem lepší matroš než woodoo a durban poison od Dutch passion, je to můj zatím nejoblíbenější model díky energickému high, dokážu po něm celou noc řádit v clubu ale naopak když jsem v klidu u televize tak mám krásnej přemýšlivej stávek, vůbec ne nepříjemnej jako občas mívám fakt jsem z toho modelu nadšenej..a ta vůně!...luxus, fakt doporučuju.
Speciál Kush 1 - krásná kytička - ze začátku můj outsider, v květináči krásnej keřík, ale ve foliáku monstrum, jakmile mu dáte prostor tak ho využije. Jsem z toho modelu příjemně překvapený jak sílou, tak chutí i výnosem, čekal sem gaučing, ale místo toho přišel pohodovej vysmátej stav na kterym může člověk normálně fungovat. Kytička byla vážně nenáročná a na konci květu hrála všemi barvami (od žloutnoucího listí až po tmavě fialový okvětní lístky).
niečo sa mi nezdá sú fakt výnosne tieto odrody ako hovoria a ešte aj s takou cenou :
SPECIAL QUEEN # 1 - 3ks FEM.
Výška rastliny: vonku až 3m
Účinok: extrémna Stoned, fyzický
Genetický pôvod: Indika / Sativa mix
Obsah THC: 14-16%
Doba kvitnutia: 7 týždňov
Úroda: 500-650g
Mesiac zberu: koniec septembra
Cena: €8.75
SPECIAL KUSH # 1 - 3ks FEM.
Výška rastliny: vonku až 3m
Účinok: zreteľný a energický
Genetický pôvod: Indika
Obsah THC: 14-16%
Doba kvitnutia: 7-8 týždňov
Úroda: 500g
Mesiac zberu: koniec septembra
Cena: €8.50
Ničo mi na to nesedí ! Ma niekto s týmito druhmi ci seed banku skúsenosti ?
čau všem, RQS bych hodnotil jako solidní banku... venku jsem měl loni ICE a Specia lQueen, letos Special Kush, Special Queen, Skunk 1 a White Widow. Kromě WW se vše hodí na out a zhruba do poloviny října je vše skliditelné a to i Skunk 1, ze kterého jsem měl trošku obavy, ale nakonec největší překvápko! WW hnus, místo palic trošku orosená spleť listů hodící se tak max na hash :-) Klíčivost vždy 100% K loni pěstováným modelům: ICE pěstovaný v 15 l kýblíku vytvořil malý pevný keřík s dobrým výnosem a bez plísně, SQ pěstovaná taky v kýblíku rovněž bez plísně, výnos průměrný, ale nahradila to naprosto sqelá chut a palice tvrdé jako kámen!! k letošku zase příště
čau já jel od rqs NL,SQ1,SK měl jsem od všeho pět semen a klíčivost 15 z 15 venku SQ1 a SK byli venku sklizen proběhla 23.říjen s min. plísně
SQ1 v poho ,ale kush to je teprve bomba chut vzhled a zhulenost parádní a pojedu ho už asi každej rok jinak NL super velký tvrdý pálky
jinak myslím že rqs je vcelku solidní banka a za ty peníze to fakt stojí...
Právě... na mnoha growshopech maj i slevy + množstevní kdy tě dost slušný modely vyjdou cca na 120 kč při více semínkách.
Teď jedu FS a SK1 a hodně dobrý , a jinak klíčivost zatím vždycky 100%...
Zdravím všechny , tak jsem si koupil 3 semínka od royalqueeds Fruit spirit. Klíčivost sto procent. Jedno semínko po vyklíčení uhynulo z důvodu přelití. Druhé bylo sežráno buch ví čím.
Hezky thred a to svitis na jednu kytku 250kou ? a kdy planujes prepnout ? fruita sem jel vynos nic moc ale chut dobra ovsem napr na Fruity Juice to nemelo ale nestezuju si za ty penize co seminka stoji co taky chtit vic