Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od PieMan Zdravim, mohl by mi někdo prosím pomoct? mam dvě kytky na balkone a asi před třemi tydny cca v době kdy přešli do květu mi začli žloutnout spodní-prostřední listy a jelikož jsem si myslel že se kytka potřebovala zbavit listů tak jsem tomu nedával velkou pozornost ale listů je čím dál tím mín a žloutnutí nepřestává tak se bojím aby mi na tý kytce vůbec něco zbylo! na menší kytce už se to zastavilo ale na tý větší z které jsou fotky to pořád pokračuje! jinak nejdřív ten lístek zežloutne potom uplně vyschne a upadne! nevíte čím by to mohlo být? budu rád za každou odpověď a rád vyzkouším každý nápad! předem dík
ZDRAVIM VSECHNY,MUJ NAZOR JE ZE BY SE MELO HNOJIT PODLE NAVODU CO DOKLADA VYROBCE...NE POLOVINU ANI JEDNOU TOLIK ALE TO CO UVADÍ.takze spoustu problemu muze byt treba nedostatkem hnojek i presto ze hnojite.navic je dulezite si fakt hlidat ph protoze kytky prijimaji ruzne latky pri urcitem ph,to znamena ze muzes hnojit jako blazen a se spatnym ph v pude nebo hydru to kytky nevemou.....
Zdarec lidi..mám stejný problém jako samek, ale ve vetsi mire..mam voodoo od DP...listy se mi na vrcholcich neoteviraji. nejsou nijak deformovane, je se proste neotevrou..poradte pls!!!
Ahoj prosím o POMOOC,,,mám ve skleníku pár kytek z feminizovaných semínek a po pár dnech zalití kristalonem se mi objevilo na listech tohle,,nevypadá to vůbec dobře a v popisu nemocí na groweru jsem nenašel nic podobného...nevíte čím by to mohlo bejt???Děkuji vám všem jsem v koncích:-(
Původní příspěvek od Pables86 Zdarec lidi..mám stejný problém jako samek, ale ve vetsi mire..mam voodoo od DP...listy se mi na vrcholcich neoteviraji. nejsou nijak deformovane, je se proste neotevrou..poradte pls!!!
Jednou za 14 dni to zalívám slabou zalivka z vyluhu kopriv a kurincu, jinak kdysi na zacatku pri presazeni jedna zalivka kristalon start. jo a jeste asi dvakrat postik z wuxalu(ale to za celou dobu rustu a porad v klidu..az ted..sem byl 7 dní mimo a doufal sem, ze kytka konecne prepla do kvetu a misto toho mi nahodila takovy bes :-(
Původní příspěvek od Pables86 a jeste dve fotky pro upresneni
..bys mel zahnojit, urcite necim co ma vetsi P a K - pro venkovky jsou dobry hnojky z guana - kdyz nechces zrovna Plagron tak v kazdym Baumaxu toho maji mraky...
Ahoj, hledal jsem tu odpověď dost dlouho a překvapivě jsem zatím nenašel, tak jsem se rozhodl obohatit diskuzi o jednu chorobu. Nevím čím je způsobená ale znám tyto fakta: kytky měli svilušky, aplikoval jsem 3x za sebou biooil poslední dávku jsem aplikoval silnější než byla doporučená (asi 3 víčka na půl litru vody) a kytkám se to trochu nelíbilo (měl jsem dojem že se jim ucpali pory a nemohly dýchat) tak jsem je ve sprše osporchoval a umyl šamponem (head and shoulders) olejovej povlak je pryč, svylušky taky. ale listy nadále schnou a kroutí se, teď jsem kytky přesazoval a všiml jsem si že v kořenové soustavě jsou malincí broučci (velcí asi 1-2mm) mají šedou barvu a je jich tam celkem dost no trochu jsem teda prohlídl kořenouvou soustavu a nevypadala že by byla nják užraná prostě kořeny jsou po celým kvetináči (10l) hnojím fish mixem půda je zahradnický substrát s perlitem. takže otázka zní:
Je to těma broučkama ? a co mám udělat? díky moc všem zkušenějším growerům.
Původní příspěvek od Kopeček mám stejnej problém asi, kytky jsou v kýblech taktéž
substrát je kompost, písek a perlit.
pls poradte
Měla jsem/mám s tímhle taky problém...U všech kytek ve foliáku.Bylo mi řečeno, že je to nedostatkem vápníku.
Koupila jsem dolomit, zapravila do pudy a ješťe cca 1x za 3 týdny stříkám rozpuštěným dolomitem listy. Zdá se, že to nepokračuje poškozený listy jsem tam nechala, jinak by kytky byly skoro bez listu
Ahoj mam problém mám svůj venek skromný ale najednou se mi zacaly ukazovat takove fleky a sou nejdrive na listech drive vyrostlých a poté postupně i na novější ted je postihnuta temer cela rostlina ale primo zda se ze nejak neumira ale moc mě to štve děkuji za případné rady
asi to bude plisni protoze to vzniklo tak ze mi jedna osoba dala hlinu nevedome z naky baziny pod kytku a jak sem to zaleval presto tak se to tam nejak dostalo co se proti tomu da pouzit ?
a jeste mam dotaz uz asi pred 2 lety nebo nejak tak sem tady od jednoho clena dostal toto prej je to naky organismus nebo neco smicha se to s vodou a ze je to proti plisni v hline ale nevim to jiste prikladam foto , prosim napiste jak se to jmenuje a jak se to pouziva dekuji