Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cus, hele mam skoro stejný pestební prostor jako ty, a řešim problém s vejškou kytek. Ani sem neveděl že se to dá řešit tou sítí. Kdy tak je dobrý ji tam dát? a sunul jsi ji postupně s rutem kytek ? Díkes
Noissia - Zdárek, jo ta síť je parádní věc, bez ní bych to asi nedal, měl jsem jí tam vpodstatě už od začátku, je roztahovací, takže během růstu byla stažená na straně skříně a když už vršky dosahovaly do úrovně sítě, tak jsem jí akorád roztáhnul..Do jaký výšky jí dát jsem střelil od oka, prostě aby nebyla moc nízko ani né moc vysoko, je dá se říct ve středu.. Samozřejmě s tak malou výškou to znamenalo ohýbat a ohýbat a znovu ohýbat, co jen to šlo.. Příští kolo to budu krotit i lámánim, takže bych měl dosáhnout ještě menšího vzrůstu..
Ice - 10G
White Rhino - 11G
White Widow - 18G
Super Skunk - 30G
Záštipky - 12G
Celkem: 81G
Všechny druhy mají strukturu palic vpodstatě stejnou, pouze Ice je trožku řidčí..Vůně skanková lehce kořeněná..
Smoke report přidám cca do týdne, přecijen to ještě není moc dozrálé..
------
Nejlepší tip měl tuffgong1, tímto mu zasílal slibované K+!