Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
možná už to tady někde zaznělo ale přidávám odkaz na zajímavou stránku s drogovou tématikou.. www.fetak.cz ... filmy, dokumenty, videa atd... většína těch videí jsou odstrašující ukázky toho jaký svinstvo drogy jsou a co je to schopný s člověkem udělat..prostě hrůza.. tady dávám 3 odkazy na videa který se mi zafixovaly v hlavě a už jenom kvůli tomu že jsem to viděl tak bych do svýho těla nic takovýho nedal x) ale na shlídnutí to chce silnej žaludek xD
Aj z tohto dokumentu je jasne ako je to cele postavene na hlavu....ženska sa sťažuje, že silna šlachtena a podlampova trava zničila jej synovi život a paradoxne tym že sa presadzuje za kriminalizaciu, tak podporuje čierny trh, kde si jej syn kupoval ten jedovaty SKUNK!
Welcome to Colorado, the pot capital of America. With marijuana legal here, hundreds of businesses are turning a profit in the 'green rush' but are what are the effects of this marijuana boom?
Jelikož už se tu moc nových dokumentů o drogách neobjevuje, publikujme zde i dokumenty s jinou tématikou.
Zaujal vás některý dokument natolik že se sním chcete podělit s ostatními? Neváhejte a linkujte!
Začal bych dokumentem ukazující otřesné záběry krutosti lidí ke zvířatům.
Ten kdo má alespoň trochu rád přírodu a její zvířecí obyvatele, s ním tento dokument rozhodně otřese. Doporučil bych ho ke shlédnutí každému, bohužel né každý "to" vidět chce nebo ho zvládne.
Chválabohu tento dokument stihl štáb kolem Kokeše dodělat v době, kdy si na methylgate ještě někdo vzpomene. Shlédl jsem celé a mám ne dobrý pocit, že některé věci se prostě už změnit nedají: http://www.ceskatelevize.cz/porady/...vana-republika/
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Proč je kouření cigaret přes všechny negativní vlivy a informace které o něm známe tolik oblíbené a tolerované? Kanadský dokumentární film o nečistých praktikách výrobců cigaret.