kopi
Stálý Člen
![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská Karma uživatele kopi - 98% Pěstitelská](images/karmagood.gif)
![](http://grower.cz/avatars/28135-1297719611.jpg)
|
Čau, můžeš to mít přelitý. Vysoké EC na start taky není dobré a rozhodně je třeba ho hlídat. Ph samozřejmě taky.
Mě kokos nikdo nevnutil , vybral sem si jej sám a od začátku s ním žádné "větší" problémy nemám. Momentálně v něm jedu druhé kolo. Na začátku jsem začínal bez Ph a EC metru. Při přepnutí na květ začali žloutnout a flekatět listy. ZAčal sem to hlídat a bylo to o.k.
Ted mám šesti litrové květníky a jednou za dva dny ke každé naleju 200-250ml zálivky (podle váhy a odhadu).
Poprvé jsem měl čistej kokos s trochou hydrogelu. Na podruhé jsem namíchal s perlitem a odspodu a zhora keramzit + hydro gel (pár koulí pod řízek na udržení vlhkosti). Přesazením je ještě víc šokuješ. Ale za pokus nic nedáš, Držim palec
|