Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdar,
Ked mas len par samcich kvetov tak jednoznacne vytrhaj, ale ak je na rastlinke toho viac, tak by som dal prec celu rastlinu. Myslim ze sa to da len tazko ustrazit a v najhorsom pripade nebudes mat z urody nic len mech semien
Chlape ted tam maš samči květy(vačky),ty otrhavaš. Zda tak neučiníš vak se rozloupne až dozraje a vyletí z nej pyl.Ten ti přistane na samičí květy a vzniknou semena.
jo ty vaky jsem otrhal (ale jak dlouho to trva od prepnuti na 12/12) az ten pyl budou produkovat ?? za 2-3 tejdny nebo uz TED ? to je moje otazka dikes moc
caues lidicky mam problem - nechal jsem to ted 4 dny susit a smrdi mi to jako posekana trava co stim mam delat ????? :S:S jak to susit aby to zase vonelo a nesmrdelo ???
uplně to dosuš.Nejlepe suchý to je když stonky nejsou gumove ale při ohybu ti křupnou. Nasledne to nasazej do sklenic a uschovej to do tmy popřipadě mrazáku. První týden sklenice otvirej at ti to jeste nechytne plísen. Po cca mesici už by to melo bejt dozrale a krasnou vuni, chut.
Původní příspěvek od KaKaLaKe tak mi capek z growshopu rikal ze alga grow nestaci (ma jen NPK 4-6-8) tak rikal at tam prihazuju pulku davky toho cocosu AB.
fakt jo ? tady hnojej lidi ale i 1l/5ml bloomu treba... :S a to 2x tejdne...
potrebuju nejakej masterplan, po planu 1l/4ml - az pomalu na 1l/3ml... ale to neni kazda zalivka jak to mam brat ? 1 Tejden = 3 Zalivky, 2x Voda, 1x Hnojit 1l/3ml ??? (podle faze grow/bloom) ??
Původní příspěvek od KaKaLaKe tak fajn dikes moc..
jeden dotaz by jeste byl, udelal jsem hasis v polinatoru (bubble bags) a co snim mam delat (s mokrym) nechat ususit, a pak zmrazit na par dni ???
a nebo jenom ususit a pak se da hulit ??
diky
čuz já to vždy vyndám z pytlú do nějákýho čistýho hadru a v něm to pěkně uhňácám do koule zaroveň se to i částečně vyždíme pak to rozkrájím na menší kostičky a nehcávám to cca tejden i dýl proschnout jen tak na vzduchu,ještě trochu zhnědne a ztvrdne a vždy to je lahúdka,pic