Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže kvůli začínající plísni jsem sklidil 2 rostliny PP a Euforku.. no do úplné zralosti už jim stejně moc nechybělo, takže mě to zas tak nemrzí, spíš mě mrzí, že si neužily moc sluníčka v tom dozrávání. Doufám že si ještě pár prosluněných dnů užijeme a zbývající holky ještě trochu zbaculatí..
Takže takové podzimní fotky z terasy. Už jsem tedy sklidil 3 rostliny(2x PP a 1x Euforku, ta druhá to asi nezvládne dorazit do konce, škoda)
Jinak The Pure pujdou pod kosu asi příští víkend, až zas pojedu na zahradu. A asi i vezmu nedozrálou gigantiku, protože si myslim, že už pak moc hezky nebude a už by to tam jen plesnivělo... ale uvidíme.
Takže tady jsou fotky Gigantiky a the Pure na kterých došlo ke kontrolovanému opylení spodních větviček a pár semínek se ukazuje..
01 - 03 Gigantika
04 The Pure
05 - Zase Gigantika
Ty moje PP měli takové řidší palice, je tam znát ta dominantní sativa, možná je to čistě sativa, teď přesně nevim, ale za to byly pěkně pocukrované a měli takovou tu typickou štiplavou powerplantovskou vůni.. těšim se až to uschne.. když jsem měl PP pod lampou, tak to pak ve výsledku bylo hodně tripy.. jsem fakt zvědav na PP outdoor
Přátelé, nevím jak s Gigantikou. Palice by potřebovali min. 2 týdny na dozrání, jenže ve výhledu počasí má přijít za pár dnů sníh.. co myslíte, je lepší to pokosit nedozrálé, ale zatím téměř bez plísně před sněhem? Nebo to risknout, počkat na dozrání ješte ty dva týdny a doufat, že se kytka s mrazy vypořádá po svém a bude ok a neshnije ?? Jak to budete řešit vy?
Hoj, máš možnost udělat nad tím nějakou igelitovou stříšku ? Ma si myslím že když ti do nich nenasněží že by mohly něco vydržet (podle toho kde bydlíš zda někde u hor nebo v nižině)
Díky tomu že jsem si nechal kytku v květináči tak je mám doma na chodbě ale uživatek Kambu taky měl strach a pomalu sklízí ikdyž je to nedozralé (Ice)
Nejsem zase tak moc zkušený tak raději počkej na další komentáře od těch zkušenějších
Původní příspěvek od ABSURDUS Přátelé, nevím jak s Gigantikou. Palice by potřebovali min. 2 týdny na dozrání, jenže ve výhledu počasí má přijít za pár dnů sníh.. co myslíte, je lepší to pokosit nedozrálé, ale zatím téměř bez plísně před sněhem? Nebo to risknout, počkat na dozrání ješte ty dva týdny a doufat, že se kytka s mrazy vypořádá po svém a bude ok a neshnije ?? Jak to budete řešit vy?
nechat to zrát dokud to půjde , jestli tam skoro neni plísně zatim tak to nech ještě. mráz ani sníh nevadí, respective to neni tak strašný jak slýchávám ze všech stran a tyhle první sněhy rychle odezní...
Díky za rady, pánové... Pjury mam v květináčích, takže už jsou pod střechou a dozrávaj si v klidu u okna.. a gigantiku tedy nechám, ať se stím popere.. ona to zvládne apokud půlka splesniví, tak pořád zbyde dost..
Dámy a pánové přišel ten dlouho očekávaný, asi nejdůležitější moment podzimu. SKLIZEŇ!!
Příroda se nakonec uvolila a nakonec nás obdarovala ještě krásně prosluněným týdnem, tak potřebným pro dozrání posledních opozdilců, kteří ale stojí za to. Jsem rád, že meteorologové nezklamali a o5 se ve své předpovědi absolutně netrefili.. Zde je tedy fotoreport ze sklizně gigantiky, toho obřího mazlíčka, který se málem nevešel do sušárny, ale nakonec vše dobře dopadlo a už visí.. Posledni fota mého favorita The Pure bohužel nejsou, jak jsem je před 14ti dny schoval do zimni zahrady na dozrání, tak se to trochu minulo účinkem, jelikož se mi nikdo z rodiny o ně za celou dobu nepostaral, tak prostě uschli v květináči a při mém příjezdu už nebylo moc co fotit tak už jsem je jen naporcoval, a teď je čeká pár dnů dosušení a triming. Bohužel se tato samovolná smrt dost podepsala na kvalitě, už nevoní moc hezky, spíš smrdí. Dával jsem ale košta a musim zase říct, že co se týče účinků, tak jsem snad ještě nevypěstoval lepší outdoor.. ale více až ve smokereportu.
Teď již k fotkám..
Dámy a pánové,
ten dlouho očekávaný a asi nejdůležitější moment podzimu právě proběhl. Ano, SKLIZEŇ!! a to sklizeň gigantiky, jež se nakonec stěží vešla pod střechu sušárny. Díky přírodě, která se nakonec uvolila a věnovala nám ještě několik prosluněných dnů a umožnila tak dozráni posledních opozdilců, kteří jak doufám budou stát za to. ¨Jsem rád, že meteorologové o5 nezklamali a jejich předpověď byla naprosto mylná... Zde tedy přicházim s fotodokumentací pouze Gigantiky. Můj favorit The Pure byl sklizen dříve s apsencí fotoaparátu Už jsem ho ale koštoval a je to síla! Těšte se na Smokereport.. no a abych tu zbytečně nekecal zde jsou fotky..