Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Tod ale na LR2 x AK47(seminka od MedvedBrtnik), na kterej sem se tesil nejvic, mě teda hodně zklamal.. klíčivost mizerná, ani po trech tejdnech v hline nevykouknou..
to já si nemůžu stěžovat z 8semen od medvěda "LR2 x AK47" mě vyjelo všech 8 do 5dnu sázel sem rovnou do hlíny.... nejduležitější je dát tomu teplo a vlhko .... já osobně mohu jen doporučit možná si měl jen smůlu.... jinak budu držet palce at se ti daří
to já si nemůžu stěžovat z 8semen od medvěda "LR2 x AK47" mě vyjelo všech 8 do 5dnu sázel sem rovnou do hlíny.... nejduležitější je dát tomu teplo a vlhko .... já osobně mohu jen doporučit možná si měl jen smůlu.... jinak budu držet palce at se ti daří
Dík .. jj ta klíčivost byla způsobena nakaženou hlínou.. řáděj mi v ní larvy nákejch zmetků takže jsem o pár semínek přišel ale MB je tak hodnej, že mi poslal ještě jednu várku takže pohoda .. jinak já vložim dycky semínko do květináče, přikryju pytlíkem at se v něm krásně drží vlhkost a pak to jede ven hezky, ale paraziti jsou paraziti no
jj máš pravdu já naštěstí nikdy parazity žádny neměl .. koupím hlínu přepečují a dávám zvlhčovačku do klonovny.. vždy 100% klony a ze semen taky až na pár vyjímek kdy to dám jen zaokno a pak se divím
LRxAAK47, hermoušové. vytrhávat je nebudu, daj se hulit a aspon semínka budou, akorát asi oprcaj rusáky vedle.. jestli teda nebyli oprcány od nich .. zatim jsem u rusáků žádné výrazné bobulky neviděl tak nevim
Hermáče bez milosti zlikvidovat nebo přemístit, semena jsou stějne na hovno.
Mi je taky bylo líto likvidovat, tak jsem je aspoň naházel do kukuřice která je dost daleko.
Nejvíc mě zas dojebalo, že mi chcípli klony, další je Danny boy.. uplne zeschnul o ty vedra, takže ze sedmy nových klonů vypadá jen jeden dobře a to white russian.. zbytek jsem dal do chládku a přikryl petkou ale kroutěj se furt stejně, fakt nevim co to.. zase vyhozené peníze
vlevo hermáč LRxAAK47, vedle SAGE, který je přikrytý petkou ale taky vypadá jak po válce a vedle ještě nezasazený Rusák
kvetoucí LR2xAAK47 a poslední foto celek na balkoně.. ten rusák je nejspíš samec, oprcal mi lowrydera... ale nějak se mi ho nechce vytrhnout ještě , ale nejspíš místo něj pude do květníku nákej kloneček WR a ještě náký ten model, uvidim jestli to ty postižený klony rozchodí
no mě zas překvapil ten hermáč LR2xAAK47, protože Lowrydery nemají tendenci k hermafroditismu, v životě mi z žádných automatů hermáč nevylez, ale vzhledem k tomu, že se jedná o moje semena, jsem se zdržel hlasování
a abych nebyl OT.. nesežrala ti zas nějaká chamraď kořeny jak u těch semen? já teď klonuju ve volné přírodě, horko je v tom pařeníku nehorázný a že by mi to takhle chcípalo, to teda vůbec. jo a ten automat by neměl mít tak dokroucený listy, nemáš špatné pH zálivky? check it.
to WERD drž pysk laskavě.. fakt ješte poslouchat tohle.. měl jsem smůlu na substrát, byl prostě nakaženej parazitama a ze začátku jsem to prostě neveděl, čekoval jsem to a žádný mušky jsem neviděl až pak larvy byli prolezlí v semínkách.. s těma klonamanevim, asi fakt zeschlý od slunce, měl jsem je nechat asi ještě v chládku, ale nedošlo mi, že za pouhopouhý den by se mi takhle zvohybali chudinky.. promin, že teda nejsem tak zkušenej master of growing jako ty, dej mi klidně K- je mi to u..(víš kde..).
A u těch lowryderů je možný, že byli oprcány nějakým jiným samcem.. je možný, že tu má poblíž taky někdo pár kytek, který mi to vojeli.. no jo.. můžu jen doufat že aspon nákou tu větev sklidím, když už jsem do toho vložil tolik peněz a práce.. tot vše
Čus, ty řezy nedavej na přímé slunce, dej si je třeba za okno a zatáhni žaluzie, ať na ně svítí trochu světla... slunce je teď fakt silné, takže až budou o něco větší, tak je v pohodě můžeš šoupnout přímo na slunce... a není od věci na ně dát uřízlou pet láhev a kropit je. Ať se daří.