Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska som bol na ných pozrieť už ju to nezere ten škodaca. Ale 1 mi celu zozrali slimaci nechali mi 2 lístky celkom hore kde se vetvi rastlinka .....
A 1 WW sa mi tak vytiahla a vobec sa nevetvila tak som ju zastihol FIM-om.
Cca. 160cm ma a 7-9 poschodi chore nemala slnka unas furt leje a leje
Help s vyberom automatic seeds idem do vieden a hladal som shop na klony a semena tak chem brat 2 klony Hashberry a BigBud a semena automatic a neviem ake vybrat:
Buď ten stonek slep a doufej, že se propojí (nejlíp to funguje když je jen ulomenej a zbývají tam nějaký vlákna) nebo ho dej do vody a nech zakořenit. Myslím, že by to mělo fungovat
zakořenit může jenom opravdu mladý stonek, čím starší tím hůř koření, dřevnatějící nezakoření ani se stimulátorem a svěcenou vodou...
listy je přímo potřeba ostříhat - kytka nemá kořeny, listy vypařujou ale vodu nemá jak dodat - takže nechat jenom mladé horní a spodní ustřihnout a nechat kousek řapíku (kytka ho sama shodí)
svítit střídmě jak podotkl kolega, nepřehřívat, vodu použij čistou a případně během pár dní vyměň... můžeš použít nějaký inertní substrát - perlit, rockwool, a taky je dobré řízkům poskytnout provizorní skleník udržující vysokou vlhkost
...
a nečekej, že když máš nějaký stupidní problém tak všichni doběhnou celí žhaví pomáhat
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever