Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo jako green tu kytku urcite posili a celkove bude odolnejsi, ale to je asi celkem k nicemu, za 1000 250ml aby si mel odolnou kytku? podle me nesmysl...ale jednou si ho koupim a zkusim rozpulit grow napul a uvidime
Ještě.Na ten superthrive bacha,kdyby to někdo zkoušel,je to brutální kyselina a kurevsky to cvičí s Ph..Už jen když to otevřete,tak se na vás vyvalí odér jako z flašky plný octa..Dostal sem 1/4 galonu(960ml)darem,ale do kytek to myslim nedám
ach jo?
když se podíváte jaké je složení těch bombastiků a greenu sensationů,přijdete na to,že maj na flašku akorát větší procento draslíku a fosforu.
N-P-K = 0-21-20 nebo podobně. a ředí se to v jiném poměru.
Obyč PK 13/14 (proč asi 13/14 že???) je třeba valit víc abys dosáhl určitého procenta prvků v zálivce.
To,že tam píšou,ochrana proti plísni,nemocem a já nevím co ještě je skutečnost nepodložená.
Kurwa neříkám,že to nefunguje(drahý zdroj P+K) a kdo to míchá ještě s PKáčkem je pako,co o tom ví prd,ale má že...
Co jsem chtěl tedy v jednoduchém výkladu říci...
Tyto sračky nahrazují PKčko v koncentrovanějším stavu + nějaký "reklamní" vitamín
No nevim kdyby to bylo jen drahsi pkcko tam mi rekni proc se pres noc a pul dne orosily velke listy blize vrchum, a co to udela s pryskyrici po delsim uzivani?! Jasny ze to je draha hracka ale pokud by s nadsazkou z palic tekly krystaly tak na celek plus jak cip
Navíc třeba v takovým Plagronu bloom máte i PK 13-14,i aminokyseliny,vitamíny,i enzymy,hormony,všechno v jednom..Tim nechci nějak protěžovat Plagron,každej má svý,čemu věří,jenom si prostě přečíst složení než vysolíte zbytečně litr třeba za věc,kterou už vaše kytky dostávaj..
Původní příspěvek od Kus hoven No nevim kdyby to bylo jen drahsi pkcko tam mi rekni proc se pres noc a pul dne orosily velke listy blize vrchum, a co to udela s pryskyrici po delsim uzivani?! Jasny ze to je draha hracka ale pokud by s nadsazkou z palic tekly krystaly tak na celek plus jak cip
Původní příspěvek od Vakiduvaje Navíc třeba v takovým Plagronu bloom máte i PK 13-14,i aminokyseliny,vitamíny,i enzymy,hormony,všechno v jednom..Tim nechci nějak protěžovat Plagron,každej má svý,čemu věří,jenom si prostě přečíst složení než vysolíte zbytečně litr třeba za věc,kterou už vaše kytky dostávaj..
No nevim beru ze to mas podlozene ale ze tak hadracky zrovna po proliti sama bez pricineni zacne takhle rosit? Dostavam chut vyskouset u sebe jak s a bez
Kdyz mluvite o tom slození bloom/green. Zjistovali jste jake presne druhy tam jsou? V bloomu muzou byt jine druhy nez v greenu.urcite jich existuje vice
Tak třeba aminokyselin je mraky druhů,ale přesný druhy v bloomu to je tak otázka pro zemědělskej výzkumák,nebo tak něco..Výrobce neuvádí víc,než P-13,K-14,N-1,5.dál mikroprvky(Fe,Mg atd),vitamíny,růstový hormony,fermenty a víc než 20 druhů aminokyselin..K tomu nabízí jednosložkový věci,jako jen P,nebo K atd..Tedy každej může dochutit,přitvrdit přesně to,co si myslí,že je v daný fázi květu potřeba,nebo co mu rostliny svym vzhledem naznačujou,že by chtělo přidat..Ten bloom od plagronu je trochu dražší než od jinejch firem,ale pokrejvá široký spektrum živin a nakopáváků,a ve skutečnosti je tak vlastně levnější variantou,než N-P-K bloomy od jinejch firem + kvanta drahejch boostrů..
Tet si obkecal mou otazku jak paroubek v sedmicce. Takze jak jsem myslel , ty aminokyseliny(a ostatni) mohou byt stejne ale taky nemusi takze hlasky typu vzdyt tohle ma presne to samy jsou scestne.
Tak se asi hecnu a 4 holky necham bez gs a zbytek vse a uvidi se
Ale prd,nic sem nevokecal,tvá otázka je fakt pro výzkumnou laboratoř..Green má složení v podstatě totožný,pravdou ale je,že když to přidáš,tak kytky sou nějaký zelenější,nebo co,prostě vypadaj líp..To by mohlo bejt tim,že v greenu bude možná něco,co zadržuje v kytce,v listech vodu..Ale rozdíl v ceně green a bloom je tak hustej,že na green z vysoka prdim kuli zelenějším kytkám..Tak se hecni a budem v očekávání,fakt sem na to zvědavej..esli to něco dokáže provéct s palicema..
Prave ze pro laborator! Zasmal jsem se pri hlasce ze jsou tam ty samy latky, na to jsem reagoval, tak jsem rozhodnut 2ssh a 2kaliny budou jen o bloomu a pk, 8 a 8 jeste gs. Takze se uvidi, potom se tady promazu
jinak fotky budou v mem topicu
Tak za mě:mám odskoušenou GS na venkovkách a nevinevim..kytky byly orosenější než ty ostatní,ale rozdíl nebyl zas tak úchvatnej...za ty prachy..?!?(ale musel sem to vyskoušet)
Myslim že Macho je pravdě blíž..Zadní stranu GS znám,ale Alga bloom se svou zadní stranou je o to samým,včetně enzymů,hormonů,aminok.,P,K 13,14 atd..A s dokrmováním pkčka k bloomu vopatrně,v bloomu je ho fakt dost..A porovnej cenu Alga Bloom a GS..ten rozdíl je snad jasnej...Až "promluví"tvoje či Simorovo senzační a nesenzační kytky,mělo by bejt jasnějc,jsme v očekávání..