Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hale jel sem zelenou senzaci ale tet se přišel na Bcuzz tablety který sou axi o 60% levnější a výsledek je mynymálně stejnej jak u senzace nebo spíš větčí ... jedna do 100 litrů stojí 130 kaček a když koupíš balík je to etě lepší tak 100kč... !!! ... senzace supr ale drahá
asi sem byl moc zmastenej sem na to koukal asi po 2 deni akci ted mi prijdou v poho hehe srry,tak fosfor jim chybi neco tomu musi byt kdyz to rikam ja hehe
jinak to mas pekne:-)
EDIT , nauč se pouzivat tlačitko edit/delete , navic takovyhle "máš to pěkný" se piše ke komentaři do karmy přiste za TB , Hlava
no fosfor tomu taky vážně nechybí, ale jestli si byl po 2 denní akci tak to chápu , hlavně aby ti nezůstal fosfor po 2denní akci ještě v kapse :-))))
myslim si že výživa je to poslední co by jim chybělo, udělal jsem chybu u hlíny kde jsem jí nedosypal až po okraj jinak zatim myslim že je to muj nejlepší grow, nejvíc zaplněná skřín a nejlepší podmínky tím myslim teploty a vlhkosti. Ph mam stejný každý kolo, když to přepísknu tak to vylejvam do hajzlu, takže přehnojený určitě ne....
D - 21- 24 C 35- 50 % u vrcholku po 8 hodinách svícení bylo 24,3 C
N - 17- 19 C 50- 70 %
Ph 6,1-6,2
No a jen pro zajímavost 1x týdně budu přidávat Enzymes od ATA , včera jsem je pořídil a když už mam od ATA i PK tak to bude dobrý , jsou to prej skvělý enzymy tak uvidim včera jsem poprvé zalil i enzymama a dnes foto vypadají takto
to FanTomas: jo vypada to podobne mame to ve stejnym stadiu tak asi pro to, já se ale těším protože příští kolo pojedu stejnou wattáž jako ty , teď jedu 400W a pak přijde to co kytky chtějí 600W.
to Shefin: díky o tom jsem ještě nějak moc neslyšel, a je tam celkem přijatelná cena 450Kč,- /500ml , nevíš jakej to má poměr N-P-K, nebo je to jenom nějakej stimulátor květu bez PK
jj kamo ja jel 400w 1x a hned sem poznal ze to nema smysl kdyby jsi mel zajem tak tu mam par kompletu po kamosovi co ho zabasli driv jak za 5 let nevyleze tak ze to tu nehodlam uskldnovat vse jety asi mesic a jestli ti muzu poradit tak si kup PK od canny to vyjde nejlevneji mam ozkouseno s max spokojenosti sisky jak beton kamo mrkni na to urcite
Rady přišli na všechny stimulátory květu stejně
Bloombastic - 2 rady
Green Sensation - 2 rady
něco jiného - 2 rady (Bcuzz tablety na květ, klasická PK 13/14 s AHčkama)
Musím se tedy rozhodnout ale asi zkusim tabletky je takový jiný než tekutá hnojka , ale mam strach abych to nějak nezkurvil. Víte jak to myslim.