Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skus se zamerit na teplota zalivky a teplota korenu,,tohle se deje presne kdyz das teplou zalivku do chladne hliny ba naopak,staci odchylka nekteremu modelu i 4stupne s hnojivem silnejsim a je to,proto se tohle deje jen vetsinou v kvetu.....vetsinou na hornich listkch u palic...
edit: ps: ec bych v zalivce nesnizoval,jen bych skusil promerit ty teploty a kdyz tak je srovnat..teplotou korenoveho balu se i meni ucinost ec kterou kytka vztrebava..netusim kdy zalevas,ale vzhledem k nocnim teplotam bych zaleval tesne pred zhasnutim..
Původní příspěvek od quartz86 Díky moc za K+...
Ale z více zelených čtverečků a % nic lepšího nevypěstím- chtěl bych slyšet kritiku, co zlepšit atd.
Sám jsem přišel už na mrtě věcí, co jsem posral, nedomyslel atd.
viz. truhlíky, teplotu, pletivo jsem měl nahodit později a proplétat dýl- už jsou velký výškový rozdíly.....
hej ja som na to tiez prisiel ze najviac skusenosti si zoberies z vlastneho boxu.... ako fakt radi su nad zlato ale predsa tie kyticky ti daju same pocitit ako sa o ne staras hehe
edit: neviem cim to moze byt ze to fiaovie... mne to robilo tiez ale ako nahle som osekal kusok listou tak to prestalo.... asi je to fakt tym fosforom... male davky hnojiva? mozem sa mylit...
no jako zkusenosti si sam ziskas, ale nechci si hned ze startu ziskat zkusenost ze jsem to posral :-) nevim jestli to muze byt hnojkama, ptze vodu a hnojky dukladne promichavam. kytky jsou v truhlicich a dostavaji vseho "stejne". No uvidim, co z toho vznikne.
cus
skus zvacsit davkovanie hnojky.... ale len mierne!!! a hned uvidis ci to bude dalej pokracovat alebo sa to hnednutie zastavy..... kazdopadne by som tie napadnute listky ostrihal
Původní příspěvek od quartz86 tak už to postihlo tretinu kytek :-(
nepostihlo...:-) oni uz postizeny byly..jen se to zviraznilo az ted...vzdycky kdys se neco semele,tak maj rosliny zhruba 4deni inkubacni dobu,,pockej jeste tyden,,kdyz porad se bude neco obevovat tak zavada je porad....skus to cidlo zahrabat do hliny tak 6 cisel,pred zhasnutim skontroluj teplotu a dej jim stejne tep.zalivku a pak zhasni...vzhledem ze je to popaleni pravepodobne ze soku,melo by se to srovnat...pokud davas ec podle navodu tak nezvisuj a nech tak jak mas,,,ph nemeris,,ale to by se prokazovalo jinak.......mej se...a at kvete!!