Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale musím uznat že na úsporku to máš opravdu nádherný,někteří lidi tady jedou 250 sodík a mohly by ti závidět, , zasloužíš si K+.já už taky konečně budu přepínat na květ tak se těším.jestli se chceš mrknout: http://grower.cz/forum/showthread.p...eadid=46991.Maj sa a at to chutná
Dost dobry. preju ti co nejvic kvalitniho smoku . Ze zacatku to vypadalo jako hrozny kostata, ale ted vypadaj opravdu dobre. K+. sem zvedavej kolik z toho vydolujes
Zdar...máš to moc pěkný. Chtěl jsem se zepta jestli si mněl až do konce growu tu úsporku pověšenou vertikálně nebo si to pak ještě nějak upravoval. Zrovna rozjíždím velice podobný grow taky s cfc:-) JInak moc pěkný paldy....K+ letí.
Díky a úsporka byla vertikálně až do konce, nechal jsem ji zavěšenou mezi rostlinami které jsem ohýbal směrem od lampy. Tzn. bylo to něco jako vSCROG ale bez pletiva takže jsem občas trochu popálil lístečky.
Bohužel na horizontální zavěšení nemám prostor tak to musím jet takhle.
Výsledek: cca 36 g suchých palic + nějakých deset g spodků
Chuť je poměrně dobrá, díky dlouuhému flushi vůbec nedráždí v krku. Vůni bych popsal jako klasický těžký odér žádná velká změna v průběhu sušení neproběhla.
Skuřuje taky pěkně, žádnej odpal spíš pohodový kouření vhodné pro každodenní užití.
Efekt je klasika sativoidní, méně silný, aktivní, ''all in the head'' bez nějakých fyzických účinků. Nabíhá velmi pomalu i pomalu odeznívá bez větší únavy. (ale záleží samozřejmě na množství)
Odrůda se projevila jako velmi odolná proti plísni vzhledem k tomu že po celé období květu snášela vlhkost kolem 60-80 %.
S výsledkem jsem relativně spokojen, výnos jsem čekal možná o něco větší ale úplnej propadák to snad není.
----------------------
Na závěr bych shrnul některé chyby, které jsem udělal a do budoucna se jich snad budu vyvarovat:
- Použil jsem semínka, řezy by byly o dost vhodnější.
- 1 květník na 2 kytky, velká chyba, v důsledku toho byl výnos nerovnoměrný . (26 a 10g)
- nepodařila se mi snížit vlhkost počas květu.
- možná až příliš dlouhý flush. (3 týdny)
- CFL lampa vertikálně, ale jinou možnost nemám.
----------------------
Tímto se loučím s tímto threadem a příště bych rád jel 200w scrog z řezů nějakého fajnového modelu.
mam stejný box a stejnou lampu a v pohodě sem ji tam vecpal i s objimkou.....musel sem ale jeste udelat kousku plechu vychytavku a by se lampa nedotykala zdi....ted mam mezi zdi a lampou cca 2-3cm a je to ok
Tak to je zajímavý díky za příspěvek... já jsem ji tam prostě nenacpal o pár cm. Možná bych mohl skusit sehnat menší objímku, ta moje je trochu monstrozní porcelánová.
Ještě si to musím promyslet možná bych zůstal u toho vertikálu a šel bych do klasik scrogu, má to jisté výhody v takovýmhle prostoru...