Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no stínítko tam mám na dvou povázkách, ale je to spíš kus hliníkovýho plechu v jedný třetině lehce ohnutej ohnutej, pak sem to vyvažoval magnetama, ale v týhle velikosti skřínky to je zbytečný, minulou sklizeň sem jen objímku přišrouboval asi 5 cm podstrop skříně
přeji hodně pěstitelských úspěchů
ps: moji rodiče o pěstovaní vědí, jen ho netolerujou ve větším množství než je 70W, přece jen sem plnoletej a zodpovědnej sám za sebe......
Ja sem taky plnoletej,ale moje maminka je poněkud staromodní,a taky viděla v telce jak je to nelegalni a tak.
Eště bych se chtěl zeptat,jesi se da usměrnit do tak maleho prostoru normální outdoor model(skunk až příště). Dik a čus
outdoor kytky rostou rychle a do takkle malého prostoru bych je nedával a navic mám s outdoor pod lampama blbý zkušenosti, většinou sem měl moc řidký a malý palice, zkus tam radši dát něco učený pro indoor, to je jen můj názor, třeba budeš mít lepší zkušenosti
to vevejka : pod 70 W to nic není, roste to, zraje to a zhuluje to, není na tom nic těžkýho, jen pod 400 W se ti toho vejde víc, protože to víc svítí...
Mas to moc pekny K+
A hlavne si me donutil k tomu abych konecne neco zkusil rozjet
Protoze stim mistem sem na tom biidne a to proto ze budu muset jet absolutne tajne jinak me mamina vyhodi z domu a to bych nerad protoze mam v kvetnu maturovat
Ale urcite to nejako zkusim vykoumat
,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois
to Jeckob: no skoro všechny dozraly stejně a když nějaká vypadá nezrále, tak ji tam prostě ještě třeba 14 dní nechám, to se hlavně týká poslední sklizně, do konce měsíce snad dodám fotky, to sem jednu kytku sklízel o 14 dní později než zbytek, to je nevýhoda, když máš ve skříni každý model jiný...