Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Grow 2009 ( Nebula, Papaya, AK47, Blueberry )
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Bretz
Stálý Člen

Karma uživatele Bretz - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Caute vsetci,
stala sa mi velmi neprijemna vec ktoru chcem s vami konzultovat. Pri poslednej navsteve svojho policka mi niekto komplet vysekal jednu odrodu ( AK47 ). Najskor mi to neslo do hlavy preco vysekal iba tu jednu ked bola zo vsetkych odrod najmensia a tie ostatne ( Papaya, Nebula a Blueberry ) nechal na pokoji ? A uz vobec mi neslo do hlavy co tam kto mohol kosit ked tam nic nebolo, ale potom som si vsimol ze v tej vysokej trave maju posadene mlade stromceky a aby uplne nezarastli travou tak to okolo nich koseli. Ostatne spominane tri odrody aj vzhladom na to ze su od tych malych stromcekov asi len na dva metre, a niektore aj blizsie a su podstatne vacsie ako AK47, tak tie su stale tam, hoci si ich musel dotycny ktory kosil tu travu musel vsimnut a ak vie co "to" je tak neni o com ........... a myslim si ze ludia su v tomto smere v dnesnej dobe neni az taky neinformovany aby nevedeli co to je, hlavne ak to tam kosil nejaky polovnik, alebo spravca urbara. To znamena ze niekto o zvysnych rastlinach vie a aj napriek tomu ich tam nechal. Neviem co si mam o tom mysliet ? Ci to chce vybrat sam, alebo to chce postupit na policiu ? Neviem ........
Na presadenie nemam cas a hlavne miesto, tak by som bol velmi rad keby ste reagovali a poradili co s totou prekernou situaciou.
THX vsetkym ......

Old Post 29-07-2009 v 07:18 AM
Bretz je offline   Profil uživatele Bretz   Find more posts by Bretz   Foto galerie člena Bretz   Click here to Send Bretz a Private Message   Add Bretz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VendyS
Nový Člen

Karma uživatele VendyS - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Tak to je haluz Fakt prekérní situace.... No já bych se možná pokusil formou chytrého vzkazu trochu osvětit situaci tomu dotyčnému, kdyby se vrátil. Samozřejmě nějak chytře. Když tam budeš pravidelnějc nacházet stopy vetřelců, tak bych to radši přesunul jinam, ovšem se taky může stát, že už se tam nikdy neukáže. Bejt tebou tak bych je tam zatim nechal a pozoroval situaci...ale chtělo by to mít v záloze nějakej další flek. A nebo ještě kompromis.....dokud sou kytky malý tak jich zhruba polovinu můžeš dát na jiný neobjevený místo....a tu druhou půlku prostě risknout.

Old Post 29-07-2009 v 08:56 AM
VendyS je offline   Profil uživatele VendyS   Find more posts by VendyS   Foto galerie člena VendyS   Click here to Send VendyS a Private Message   Add VendyS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
trávníkář
Stálý Člen

Karma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% PěstitelskáKarma uživatele trávníkář - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Bretz
Neházej flintu do žita
Kdyby to chtěl na podzim vybrat sám netrhal by AK47-kradl by se o úrodu
Na policii asi taky ne-protokol -ztráta času a nejspíš ten co to sekal tak ho to nějak nevzrušovalo.Jinak už sem slyšel od myslivců, že vědí o nějakých políčkách u sebe v reviru ale nikomu neříkaj kde a nějak je to nevzrušuje.Nechal bych to času...

Old Post 29-07-2009 v 09:06 AM
trávníkář je offline   Profil uživatele trávníkář   Find more posts by trávníkář   Foto galerie člena trávníkář   Click here to Send trávníkář a Private Message   Add trávníkář to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smah
Stálý Člen

Karma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% PěstitelskáKarma uživatele Smah - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

ja bych to rači přesadil prič neriskoval bych ...

ENCOD žádá OSN, aby ustanovila právo pro každého dospělého občana světa svobodně pěstovat a držet jakoukoliv rostlinu pro osobní a nekomerční potřebu, s možností využít technického vybavení k tomu určeného. ------- Tak doufam že se ji to povede : - )
DURBAN'S MONSTRUMS <--Zde můžete pozorovat muj outdoor a jeho brutální růst (durban's) SKLIZENO !!! (zhuleno)
No name 09 <-- nejvěčí má 280cm SKLIZENO !!! (zhuleno)
a nejvěčí mazec --->http://www.youtube.com/watch?v=ptQObci0FpQ
Muj Leonotis Leonurus s panenské jihoafrické přírody !!! <--
Desmanthus illinoensis Illinois neboli Prérijní mimosa (DMT v kořenech)

Miluji přírodu ...
Miluji Cannabis ...
S lidma už je to trochu horší ...

Old Post 29-07-2009 v 10:12 AM
Smah je offline   Profil uživatele Smah   Find more posts by Smah   Foto galerie člena Smah   Click here to Send Smah a Private Message   Add Smah to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
first
Stálý Člen

Karma uživatele first - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Známej kámoše měl kytky v kukuřici, někdo ho asi viděl a pak si tam na něj benga počíhali. Měl prej hodně kytek, ale dostal jen 2 roky podmínku protože se hned na místě přiznal. Nevim neriskoval bych to..

Old Post 29-07-2009 v 11:23 AM
first je offline   Profil uživatele first   Find more posts by first   Foto galerie člena first   Click here to Send first a Private Message   Add first to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

Hmmm, vidim ze sa to rozdelilo na dva tabory, jeden by to nechal na "verim v boha" a druhy by to presadil.
Osobne sa priklanam asi viac k presadeniu, ide len o to najst dalsi flek, je to totiz v oblasti kde je s tym docela problem a ked ich presadim tak ich to zase "sekne" v raste na nejaky ten tyzden a s rastom by som uz nerad experimentoval lebo uz aj tak su dost male. Co sa tyka policajnych akcii, tak toho sa nejako moc neobavam, lebo som docela paranoik a nerobi mi problem obehnut cele pole 2x z bezpecnej vzdialenosti aby som sa uistil ze je vsetko OK, ale urcite to nepodcenujem a beriem to do uvahy.
A samozrejme DAKUJEM vsetkym co reagovali.

Old Post 29-07-2009 v 18:48 PM
Bretz je offline   Profil uživatele Bretz   Find more posts by Bretz   Foto galerie člena Bretz   Click here to Send Bretz a Private Message   Add Bretz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VendyS
Nový Člen

Karma uživatele VendyS - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Jak se daří? Nějaké nové fota??

Old Post 26-08-2009 v 09:01 AM
VendyS je offline   Profil uživatele VendyS   Find more posts by VendyS   Foto galerie člena VendyS   Click here to Send VendyS a Private Message   Add VendyS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od VendyS
Jak se daří? Nějaké nové fota??

Hi, stratil som chut updatovat sem nove foto a popravde povedane tuto sezonu chcem mat uz za sebou. Bol som vcera pozret ako sa dari "deckam" a zase jedno z nespocetnych nemilych prekvapeni tohtorocneho growu, jedina jedna Blueberry co mi ostala na placi bola zozrana nejakou zverinou, takze mi to docela pohlo s moralkou lebo to bola zrovna jedna z odrod na ktoru som sa tesil ......... SHADE !
Idem zajtra kupit PK 13 - 14 a Bloomko nech aspon z toho mala co tam ostalo cosi dopestujem az viem ci sa mi do tohtorocnych modelov oplati investovat aj na buducu sezonu. Okrem toho stale neviem ci mi tam niekto nechodi pozorovat to co je moje a v jeseni to nesekne. Tuto sezonu beriem len ako taku "cvicnu", a pravdupovediac dost som to zacal flakat s polievanim a staranim sa o rastlinky po tom co mi tam ktosi spravil "inventuru" na AK47 co sa dost odrazilo na stave jednotlivych rastlin ( su v ubohom stave )
Zajtra mozno prihodim nejake foto ak bude cas.
Zatial cus .......

Old Post 26-08-2009 v 19:34 PM
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

28.8 09

NEBULA

Old Post 28-08-2009 v 20:08 PM
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

28.8 09

PAPAYA

Old Post 28-08-2009 v 20:10 PM
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Z AK47 mi ostali na placi dvaja samci ktorymi asi "oprcam" jednu Nebulu a uvidim co z toho vzide ? ? ?
Ak sa vam zdaju rastlinky viac zlte ako zelene, tak sa vam to nezda, jednoducho je to tak. Dost som zanedbal starostlivost o ne a preto vyzeraju ako vyzeraju. Nasadil som Bloomko + PK 13 - 14 aby som aspon na tie posledne dva mesiace co to zachranil, aj ked je mi jasne ze ziadny zazrak uz od toho nemozem cakat.
No co, komu sa neleni, tomu sa zeleni ....... :-)

Old Post 28-08-2009 v 20:17 PM
first
Stálý Člen

Karma uživatele first - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

AK47 x Nebula může bejt dobrej oprc..kdybys pak měl seeds navíc mysli na mě

Old Post 30-08-2009 v 15:12 PM
first je offline   Profil uživatele first   Find more posts by first   Foto galerie člena first   Click here to Send first a Private Message   Add first to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od first
AK47 x Nebula může bejt dobrej oprc..kdybys pak měl seeds navíc mysli na mě

Ak co z toho vyjde a bude to puzitelne, tak mas rezervacku ;-)

Old Post 30-08-2009 v 22:39 PM
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Tak, po nejakej dobe zase nejake fotecky :-)

10.9 09

NEBULA

Ta posledna Nebula je dojebana na body, stred vyzera nepouzitelne, ale postranne vetvy vyzeraju celkom zdravo, tak netusim o co ide ??

Naposledy upravil Bretz 10-09-2009 v 10:55 AM

Old Post 10-09-2009 v 10:45 AM
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

10. 9 09

PAPAYA

Old Post 10-09-2009 v 10:56 AM
Bretz
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

10.9 09

BLUEBERRY

Nasiel som tam kdesi v trave 20 cm spajdlu so siskou na konci, ani neviem kde sa tam vzala ? Zvieratka mi zozrali 2 metrovu co som tam mal, apon ze boli natolko ohladuplne a nechali tam aspon cosi :-D

Old Post 10-09-2009 v 11:05 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
17-11-2020 - 2020, Mazar, AK48, Glueberry OG - 73 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás