Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ, souhlas tady s chlapci. Rozhodně zalévat "nahoru"podle mě by ti kytí tahali živiny jen odspodu takže asi nic moc....... jinak s tim keramzitem pozor... mel jsem mix hlina - keramzit a ph mi vyskocilo skoro na 7,5, tak jsem pak musel přesazovat........
chtělo by to něaký fotky
jak je máš vysoký?když jim budeš zvedat lampu potáhnou se za světlem ale jestli ti už tvoří pálky a zaplnujou prostor nechal bych je jak jsou
cao tak svilusky uz sou pryc, teda aspon doufam:-) ale jedna z holek to odnesla! svilusky byly po cely kytce aj v palicich fak k nasrani ty to preberky. jinak holky dostavaj A-B cocos? repro forte, pk13-14 a obcas jim soupnu enzymy. ph5.9/6.1 vlhkost 30% teploty den/noc 26/19
ahojjj , plss kde zhruba mas tu pestirnu ? rodinej domek,panelak, barak u pole atd. Kvuli tem svilucham , ja jen jestli je nekdy muzu cekat v panelaku Jeste sem teda s nima nemel problem . Ahoojj