Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Wau pekna nostalgie se sem podivat o par let pozdeji Skoda ze jsem nezdokumentoval ten grow nakonec jsem byl hodne spokojeny, vypadlo z toho pres 200G paradniho kuriva.
A ten box sranda. nebylo penez ale kdyz se chtelo vsechno slo
Mily pane MDe_, v minulosti jsem bral od Lakyse nejake rezy a skrin jsem videl, takze jsem se zajimal, kdyz se pred tydnem pripomel kolik sklidil
Navic me zajimalo, kolik v ni mel kytek, ne kolik sklidil
Takze se prvni nauc poradne cist sam a az pak rypej do ostatnich
Původní příspěvek od msvach Mily pane MDe_, v minulosti jsem bral od Lakyse nejake rezy a skrin jsem videl, takze jsem se zajimal, kdyz se pred tydnem pripomel kolik sklidil
Navic me zajimalo, kolik v ni mel kytek, ne kolik sklidil
Takze se prvni nauc poradne cist sam a az pak rypej do ostatnich
Holek tam bylo sest, kazdopadne sklizen, ani nezalezi na tom kolik kytek jako spise kolik jim das slunce. Vice kytek tu spis pomuze ukratit fazi rustu, kterou uz bych osobne nejel dele nez dva tydny.
momentalni kyti meli dva tydny a jsou vetsi nez dost