Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zvěř tam bude asi určitě, protože na okolních polích jsou třeba srnky vidět dost často... Budu to muset dobře zabezpečit.
Pročtu si tady vaše tipy, jak si hlídáte vaše místečka a budu tam muset kolem toho něco vyrobit =)
To Mara69:Spíš z nostalgie a taky proto,že se rád projdu po lese si každej rok jedno nebo dvě políčka udržuju.Jinak poslední 3 roky pěstuju v kýblích na dvorku. Až budeš v tom pročítání tak se podívej,jak si připravit půdu v lese většinou bývá kyselá(úprava PH a pod). Je tady o tom spousta rad a návodů,určitě si vybereš co ti bude nejvíc vyhovovat. Atˇ se daří SID.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Tenhle víkend jsem se pěkně zprasil na svym záhonku. Mam ho schovaný na zahradě, u baráku, takže kytí můžu často kontrolovat. Záhonek má asi 1,5 x 5, hloubka asi 40, 50 cm. Hlína tam je celkem kvalitní, zahradnická černozem. Já tam naházel ještě dřevěnej popel, čerstvej humus, slepičáky a písčitou hlínu (ten humus byl dost jílovitej). Odebral jsem vzorek a otestoval ph, bylo trochu nižší, tak jsem přidal vápno. Stejně zasadim ještě jinde, ale je dobrý mít zálohu, kdyby se objevili čórky.
zdravim mam na vas dotaz objednal sem si growshopu na pestovani hlinu Plagron Royalty mix zajima me jestli je ta hlina na rust ï kvet... ja mel za to ze jo ale zasadil sem prvni dve kyti jen zkusebne a nako se jim zkroutily listky a u koncu usychaj..tak me zajima je to hlina celou dobu vegetace...nebo je chyba jinde?? foto muzu dodat...
Je cas sklizne ale netreba zabudat na buduci rok .Ja som sa rozhodol v blizkej buducnosti (tento wykend )riadne zorat a pohnojit konskym hnojom.Ako ste na tom vy?
my na to serem...nebo alespoň já jo. reju na jaře a jen tam kam vysadím kytku (40 x 40 cm) ale většinou i na to se vybodnu, jen vyhrábnu díru tak akorát na sazeničku a je to.
je to kazdeho vec, jestli jenom pristi rok vykope diry a do nich treba substrat a zbytek korenu uz pujde normalne do okolni zeminy. Tak sem to delal letos. Ale ted nekdy v rijnu se taky chystam uz preryt pudu a navozit hnuj, pripravit zavlahy, foliaky atd Proste abych to uz mel vsecko pekne pripravene pro pristi generaci...
jjj, taky se chystám, teďka sem v okolí svýho novýho bydliště našel parádní místečko, no místečko je to MÍSTO na opravdu moooc kytek, takový malý zátiší kde celý den svítí sluníčko kdyby měl někdo zájem nebo neměl tendle rok kde pěstovat tak se ozvěte místa je tam fakt hafec, je to v okolí Letovic..... A to že co nejdřív, za chvilku je tu paní Zima a to se nebude už chtít dělat nic, chci tendle rok dát kytičkám co nejvíce péče
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
potřebný to jako vůbec není ale tak je to lepší no je dobrý když to zryješ a pohnojíš teďka, živiny se líp rozloží a kytičkám se bude pak dařit lépe... ale taky nemusíš dělat vůbec nic sice kytky ti vyrostou ale ne tak dobře
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
dneska jsme našeli snad to prawé místo,když sme prořezali s kolegou místo na políčko tak sme našly asi 30 pet lahvý a 4 20litrový kýble ale značně starý typuju tak 6-8 let tak snad se tam newrátí nebo nám to tam nenajdou čorky je to dobrý místo páč z jedný strany je sráz a z druhý je to zarostlí křovím je to mezi 4ma polema tak sem na to zwědawej