Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim ze snivost sa zvisit moc neda aleurcite sa da vimakat to ovladanie snow a ic pamatanie a to asi tak ze si budes tie sny zapisovat alebo ked rano vstanes tak neotvaraj oci ale men rozne polohy v posteli a mozno si na nejake sny estepospominas mne sa casto stava ze ked rano pred skolou ranajkujem pri telke a listujem programy tak tam vidim rozne veci a tak si na niektore sny spomeniem a s tym lucidnym snivanim je to ciste v nas jednoducho si musis tak dowerovat a rozpravat si pred spanim ze dnes sa mi budu snivat same super veci a ja si ich budem pamatat a budem ich ovladat ja to uz skusam dost dlho ale podarilo sa mi to zatial len najprv som opakoval jeden sen a potom som ho mal uplne pod kontrolou ale super je na tom to ze ked sa rano zobudis tak sa citis podstatne lepsie som bol dost stastny. caff
Taky se vám někdy zdá o trávě ? Dneska jsem měl jeden z nejlepších snů na tohle téma. Většinou jsou ty kytky ještě ve stádiu růstu nebo jen lehce opalicovaný, ale teď to byl teda hukot . Kytky měly určitě přes dva metry, nezastřižený, ale výborně větvený a byly úplně celý obalený sněhově bílýma megapalicema. Ne že by měly 20cm v průměru, to ne (bylo to spíš 10cm ), ale zase od shora až dolu a pokud si dobře vzpomínám, tak snad neměly už vůbec žádný listy. Bohužel vzorek jsem už ochutnat nestihnul .
A ještě jedna zajímavost:
Vždycky to mám hozený na místech, kam by to normálně dát byla "sebevražda" .
hydrantek: ze sny trvaji par sekund je nazor asi 15 let stary, nyni se vedci kloni k nazoru, ze sny trvaji stejnou dobu jako ve skutecnosti... jen nektere faze probihaji rychleji, nektere naopak pomaluji, stejne jak v realu - nekdy je vterina moc dlouha.
Medzi svoje najsprostejšie sny radím ten, že bojujem s chlapom, ktorý obťažuje moju bývalú priateľku. Zobudil som sa na to, že chúďatko ženskú zúrivo kopem do nohy. Po tomto mojom nočnom vyčíňaní mala trošku modriny . Nič podobné sa mi predtým nestalo a dúfam, že sa mi už ani nestane. Radšej mám tie lietajúce sny, s výminkou tých, keď letím dole začmudeným komínom.
* GanjA RuleZ *
Niektoré drogy nie sú zakázané preto, že by boli nebezpečné, ale sú nebezpečné preto, lebo sú zakázané.
mno me se docela casto stava ze v noci mluvim rusky ze spani ačkoliv rusky neumim skoro ani pipnout...
hodne casto mam takovy stavy ze se treba zvednu od stolu a totalne se mi zatmi pred ocima a nekam sebou seknu je to stav podobnej "rozdejchávačce" nevite nekdo cim to muze bejt? vzivote sem nemel jinou drogu nez huleni chlast a ciga. uz mi to docela stve zacalo to tak pred dvema rokama...... diky za pripadny nazory
jo, me se v posledni dobe zdaji dost uchylny sny. napriklad ze sem byl jeste se skolou na nejaky akci, a vytahl z batohu kytky (v kvetinaci ) a za mnou stal zastupce reditele a na me: "ty hulis?" "ne, to neni trava..." pak se tak divne usmal tim svym zpusobem a zacal ty kytky obdivovat.
nebo sem mel serii erotickych snu (ackoliv vsechny potreby radne ukojim), jako ze beham nahy kolem reky a holky na me volaji, je on ma houply pero a pak to zacne. jednou se me zdal sen, ze du normalne domu, u vytahu se otevrou dvere, zenska (pekna), jestli bych ji prej neco neopravil. tak teda vejdu, nona se zacne svlikat, ja taky, pak na to vlitnem a kdyz uz su skoro v ni, tak prijde jeji starej a vyhodi me jednou sem ve snu myslim lechtal Veroniku Zilkovou, uchylny, nebo sem byl ridic autobusu, co udelal nejakej hrdinej cin a ve snari sem si nasel ze je to predzvest necekane lasky. tak cekam a vono furt nic. sny sou potvory.
a kdyz uz u toho su, tak kdyz sem byl malej, tak sem se namesicne sel vymocit, ale netrefil se do misy a pochcal to vokolo, nebo se sel oblecenej sprchovat. no strasny!
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
zrovna nedávno se mi zdálo jak mě unesla banda teroristů a držela mě zavřenou v ňákym děsným baráku a navíc po mě stříleli takový paralyzující světelný koule jako ze star treku to by mě teda zajímalo pod jakym symbolem bych to měla ve snáři hledat...
2 adam13: to co popisuješ, že se zvedneš a sekneš sebou se nazývá motolice. Normálně se to projevuje u starých lidí, ale jak je vidět můžeš to mít i ty. Jinak když jsi hodně zhulenej tak to má si každej. Má to spojitosti z krevním tlakem.
Sny: ta délka snů je podle mně individuální, a hranice mězi kontrolovaným snem a nekontrolovaným, je podle mně dost nezřetelná. Podle mně se dá meditací, kdy se nejdřív "naladíš" na haldinu alfa a potom to pokračuje dál, dosáhnout kontrolovanýho snu jenž má délku podle toho jak dlouho to vydržíš. Nejdřív začínají (u mně) něčím co by se dalo popsat jako kaleidoskop (akorát mnohem větší,barevnější a promáklejší) ty obrazce můžeš "ladit" (tvar, barvu a následný pohyb) po další chvilce získají 3D rozměry, nejdřív jakoby skleněná hmota jenž můžeš jakýmkoliv způsobem tvatovat a dát jí jakoukoliv barvu a pohyb. Později se sruktura hmoty podřídí tvým myšlenkám. Pokud vydržíte v tomto stavu déle a snažíte se neustále "přidávat další hmotu" vznikne tak složitý "obrazec v pohybu", že už jej celý (myšleno všechny jeho části včetně jejich pohybu) nedovedete vnímat najednou. Začnete si jej prohlížet jakoby scroling, při jednolivým přejíždění se objekt začne samovolně měnit(jako by byl řízen vyšší mocí), vy ho ovšem můžete jakkoliv upravovat. Při delším "scrolingu" se najednou rozjede kino (všechno vypadá jako ve snu - je reálněnereálné, rozjede se nějaký děj jenž je o5 jakoby řízen vyšší mocí. Ale ty ho můžeš jakýmkoliv způsobem ovlivnit (něco přidat, ubrat, přebarvit apod.) jen nede vrátit co už se stalo. Je to strašně zajímavý a povede se to jen někdy/výjmečně.
Máte někdo taky zkušenosti ze samoovlivněným naladěním mozku na tyto frekvence? Vím, že se to dá, ale jde to jen, zřídka(třeba jednou za rok). Někteří lidé, jenž pravidelně meditují/trénují umí takovýto "stav" navodit častějc.
Po požití většího množstlí houbiček, to umim navodit skoro kdykoliv, teda pokuď jde vydržet se zavřenejma očima. Což taky vždycky nejde. Fáze kaleidoskop obvykle začíná už při lehnutí a zevření očí. Podmínky: pohoda, teplo, klid (nutno bejt doma bez okolních možnejch rušivejch vlivů) a nebejt sám, ale s člověkem, jemuž bezmezně věříš a kdyby něco tak ti (spíš psychycky) helfne.
Nepsal jsem to sem kvůli tomu aby to někdo doma zkoušel, alespoň ne pod vlivem!!!!! Je to na vlastní riziko!!! Pozor, můžete tam potkat věci a místa, na který nikdy nezapomenete. A taky možná potkáte astrální bytosti, jenž žijí ve vašem mozku (aniž by jste o tom věděli)- nebojte se jich. Ať vypadaj nebo se chovaj jakkoliv, nikdy ti neublíží. Pokud dostanete strach zkuste to projít, jako by jste nezávisle koukali na film, většinou to přejde. Vždycky to pomohlo, ale nevim, co by se dělo kdyby né.
Možná si bude někdo myslet že jsem blázen, ale je to tak. Nehledě na to, že je o tom napsáno plno knih. N4
P.S. : když se "vzbudíš" připadáš si jako když se znovu narodíš. Ten pocit trvá jen několik min. ale je to hroznej mazec. Poprvý jsem se dostal jen do fáze 3D.
Se mi nedávno zdálo, že sem byl za tetou na jihu čech a jel se podívat za sestřenkou do rakouska - tam workuje... - noa tak sem si jako zastavil někde u benzínky na chcaní nebo co, dojdu ke stromu a tam krychle hašiše.. hehe.. ale tak metr na metr - hrozně moc sem řešil, jak to přes ty zasraný hranice převýzt... - nakonec sem to narval do kárky a na hranicích tvrdil, že je to zabahněná TV - a oni mi to sežrali... nakonec sem do toho doma sekal sekerou a bylo to tvrdý jak šutr, ale nějaký ty piliny z toho byly... - no a když už sem to chtěl vodpálit tak zazvonil budík... - no nenasere to!!! Byl to jeden z těch živejch snů, kdy sem uplně cejtil tu vůni.. ňam
deno: jo me se o huleni taky obcas zda. nekdy sou to velky akce, stylem vic speku nez lidi v krouzku, ze v kazdy ruce drzis nejmin dva a ted si to furt navzajem podavas a tak... no ale kdyz uz se nevzbudis, chovas se zhulene aj v tom snu a to je pak totalne kruty no a naposled se mi zdalo, ze mam v supliku desne moc travy, kdyz sem se vzbudil tak sem si furt myslel ze tam nejaka je, no a kdyz sem pak zjistil ze neni, tak me to taky moc nepotesilo
sny jsou nejlepsi virtualni realita
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Moc snů se mě nezdá .. nebo si je spíš nepamatuju ... ty nejmíň příjemný sou ty s tím budíkem, či podobně .. prostě se mě zdá, že budu brzo vstávat, že mě zvoní budík, ale že to je jen ve snu .. jenže jakmile otevřu oči, tak ten budík fakt řve :/ .. fakt celkem zklamání ...
Taky jsme jednou byly s pár slečnama na chatě a uprostřed noci začla jedna zpívat .. už si nepamatuju co, bylo to hodně zmatený, ale bylo to dost dobrý . Já jako malá zase mluvila ze sna a o náměsíčnosti už ani nemluvím ...
Hlavně tuto noc to muselo být zajímavý, když bylo to zatmění měsíce ... stalo se vám něco?
Téma je to rozhodně zajímavý, ale sny si dost lidí pamatuje bezprostředně po probuzení a nějakou chvíli po, pak se "ztrácejí" když se k nim myšlenkama nevracíme. Takže už vidim, jak si každej bude pamatovat svoje noční sny :PP
Každopádně zrovna dneska jsem měl sen, kterej se mi zda hodne casto -> (bydlim v klasicky kralikarne), takže jsem lezl jako spyderman z balkonu na balkon, z okna do okna a pri tom vsem hrozne drsne, neohrozene a zadnej stres z ty vejsky Jeste ze jsem si takovou blbost nevedome neuvedomil, pak by to nebyla takova sranda.
hoši já ten thread založím....svoje sny si zapisuju mám jich okolo 60..co vy na to???já sem se ted u četní některejch snů bavil..mohlo by to bejt lepší než nejbrutálnější zážitky po hulení:-)...radši se ještě poptám adminu aby mi to pak nehodily zas do kanálu kde to fakt ztrácí...
mne se furt neco zda jednou sem ve snu mela koule,paxem podpalila barak,honil me vrah,zabil se kamos na motorce...taky se mi zdaj prasarny ze treba sukam s nekym,koho pak vidim negde na ulici,nebo sem jednou se zacla desne tlemit ze spani asy to byla sranda,taky vobcas neco placnu ale segra vede,voni teda vobe mladsi je sedum a asy pred rokem zvatlala neco vo tom ze takle tu babovicku proste neudelas taxe ji ptam proc a vona proto...s druhou sister sme se prej dost v noci hadaly prej sme na sebe rvaly ze ta druha je pekna krava ,a vona i chodila si treba vzala perinu,vodnesla ji do koupelny do pradla sla do kuchyne tam stala fotrik na ni co jako je a vona ze hovno a sla zase spat.nebo mladej povida v noci: a co ty stoupacky?(je instalater)a ja:no co bysi s nima chtel delat?a von:zbourat,cely...tudle mi zase povidal vo nejakejch trubkach...sny sou mazec a nejvic je dyz si takle snekym povidas fakt gut