Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chlopy a ďoučata please help......................moje kyti ma cosi......listky (začínalo to na dolních a postupuje to po patrech pozvolna nahoru) od špičky pomalu hnědnou a schnou. Od začátku jsem hnojil plnou dávkou K.Start ale nezdalo se že by ji to vadilo, snad to bude tim přelitim. Znate to? poraditemi? snažně vás prosím bo to je jediná kytka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jo tak to muze byt zrovna tim prelitim kdyz se ti drzi voda v misce pod kvetinacem tak mas moc vlhkou pudu a zacinaji ti hnit koreny to pak zapricini usychani a pote umirani listovi musis to nechat vyschnout mel jsem podobny problem a nechal sem to vyschnout,misku s vodou vylit a nechat alespon 4 dny bez vody a pak zalivat formou prolivani.Uz se to tu nekde resilo.Koreny musi mit vzduch pro rust tagze pozor na preliti!!
Zkusit prstem do hloubky asi tak 3 cm a jak se ti puda bude lepit na prst tak je to fpoho kdez se ti nenalepi tak je to treba zalit.Tag pestu zdr
Mohl by mi nekdo poradit, na listech se mi objevuji nejdriv takove "kovove" skvrny, lip to asi nepopisu, pak list zloutne a zahy umira. Prikladam foto. Jestli nekdo vite tak mi poradte. Pestuju v hline, hnojivo Kristalon (jahoda), obcas tam davam univerzál A-Z. Dik
Dont drink too much if you cannot take it, it might be better to smoke Marihuana.
Ahoj lidičky TRápí mě Plísen na paličkách ale i stonek někde.Pak to místo uplě uschne,nevíte čím to je????plísen se snžím odělit už v zárodku,ale zachvilku už mi tam nic nezbyde :-(
Zdravim....kytky 4 (2x LP + 2x HNL), Jsou to rezy 20 dni v kokosu na 18/6, prvnich 5 dni tam byl halogrn 50w ale ted 150 SON-T pro. Kytky maji po 20 dnech 6 pater, 2x strizene. Ze zacatku jsem mel nejspis malo DUSIKu, kterej us maji. Novy listy sou krasne a zrdave, stere listy suche zlute od kraje a nepokracuje to. Trapi me velikost kytek. Maji 20 cm a 6 pater a ZDÁ SE MĚ, ŽE NEROSTOU..... podle me jim us nic nechybi. Mam jeste cekat jestli nahodi rychlost nebo nejakou chemii pouzit? Mam vsechno AH krome Root ..... . dík harmonogram zalivky:
H20.................AH..................H2O...................AH..................H2O.............ENZIMY....................H2O..... ...........AH.................H2O................AH.............H2O........ENZIMY .......POLOVICNI DAVKA NEZ JE UVEDENA NA HYDROPONII. ccoz ja nemam. Dik
Cuzz zkusil bych je ted chvili nestipat a nechat nabrat sil... zmer ph a teplotu. Kdyz je 2x zalejes odstatou vodou tak jim to urcite neuskodi...
btw:pokud budes mit ph treba 5 tak se nedivim ze davaji stopadko
Zdravim!
Takze nekdy v 9 mesici minuleho roku sem sprovoznil indoorek 70W ale moc se mi nedarilo pac mi to serali slivusky napadli mi kitky jeste kdys bili hodne mali takze sem to nemoh ani postrikat, nebo jo? no ale nemam rad moc chemii na kitkach tak sem se chtel zeptat jestli nemaj tyto zrave mrzky nejakeho prirozeneho nepritele?popripade nejakej spusob jak se jich zbavit tak aby to mladim kitkam neublizilo.. popripade jak predejdu tomu aby se tam ty mrsky dostali?nejake info uz mam precteny ale nejak mne to neuspokojilo tak bich rad trosku podebatil protoze se chystam zas rozjet indoorek ale vaham jestli zas uroda neprijde na zmar...
Původní příspěvek od Leah Zdravim!
Takze nekdy v 9 mesici minuleho roku sem sprovoznil indoorek 70W ale moc se mi nedarilo pac mi to serali slivusky napadli mi kitky jeste kdys bili hodne mali takze sem to nemoh ani postrikat, nebo jo? no ale nemam rad moc chemii na kitkach tak sem se chtel zeptat jestli nemaj tyto zrave mrzky nejakeho prirozeneho nepritele?popripade nejakej spusob jak se jich zbavit tak aby to mladim kitkam neublizilo.. popripade jak predejdu tomu aby se tam ty mrsky dostali?nejake info uz mam precteny ale nejak mne to neuspokojilo tak bich rad trosku podebatil protoze se chystam zas rozjet indoorek ale vaham jestli zas uroda neprijde na zmar...
potreboval bych pomoct,u kyticek mi pomalu od okraju zloutnou a usychaji listy,vzdy dolni patra,uz jako malicky.
zatim svitim zarivkama a jeste jsem nehnojil,substrat uz byl o hnojivo obohacen
kdo mi prosim poradi co je tyhle kytce? dostal jsem 2 rizky asi tak pred 5ti dny. tenhle sel rychle doprdele. druhej se zatim drzi ale symptomy zacinaj byt stejny. maly zkrouceny listy od kraju zloutnouci, nekde uz uplne sesychaj. hnojil jsem krystalonem. byly pod vrskem z PET lahve. dekuju za kazdou radu