Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prvního durbana nejstaršího nejorosenějšího bohužel ne v rané fázy květu sem musel setnout už byl moc velký byl blízko sousedů ... měl 70cm ale de o to že 15cm před plotem kde sůsed kope brambory proto to šlo aby to neohrozilo i další kytky které sou líp postavené a ty nechám do konce
no třeba viděl jenže je podivín třeba ani neví co to je ale určitě nechcu aby tam jen tak zavolal policajty že na nově vyděl kytku a to co mám já je asi to samý asi tak
fakt si na to hulo nemuzu stezovat. .
.hlava me neboli celi stav vesely pohoda. .
hej fatk no ... ty durbanky kvalitka ..
proste ale tak prijemne me to nakoplo a pak to pomalu najizdelo take vibrace mazecú +)
ja taky nemám páru zda se to povede či ne posílám další fotoz...
jo všiml sem si že ses ptal na ty hnojky dávám jím AH jen bloom a micro na konečnou fázi květu poloviční dávkování spíš my někdo poradte kdy dát flushing a valit už jen vodu s final solution.
má tu někdo oko znalce cannabisu odrůdy durban ? pohlédněte na poslední fotky a řeknětemy podle tvaru tlouštky a vzhledu šišek kolik dnů zbývá do konce květu myslím kdy sklízet a prosim kdy dat flushing ... mě někdo poradte neodhadnu to když to jedu poprvní venku
musim se pridat natože jsi to sázel 3.črevna pěknéfandim ti...at to roste a k těm čorkam jen smrt jsou to.....každý ví co já jsem měl letos celkem smůluposekali mi něcoaletak na 70%vím kdo to byl....poradte co s ním mam delat?vůbec nevím poradte...plz..
"Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right.
Singin´: "Don´t worry about a thing,
´Cause every little thing gonna be all right!"....malo pěkná písníička.jo bob marley to byl nekdo!!!peace
moje rada zní pokud ti uškodili opravdu tak moc a duševně cítíš velkou ujmu tak mužeš dotyčné osobě vzít věc co má ráda udělat si voodoo panenku zašít nebo přímo vyšít obleček kousek hadru dotyčné osoby nebo zašít šperk či věc přímo do panenky a pak provádět rytuály ale pozor provedou se až po čase tak do týdne věčinou už na druhý den ale pokud trest neni adekvátní za ujmu spusobenou tobě pak dopadněš 3x hůř než jaks chtěl aby dopadl tvůj nepřítel !
tak dneskaj sem byl podivat sa znova a další fotky sou tu
tak už neni tak týden a půl hnojeno rozhodl sem se už nehnojit chemicky už pokud teda bude dýl sucho tak nasadím vodu s final solution od AH ale pokud bude furt vlhko a mokro tak nebudu zalévat až do kosi ...