Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...taakze jiste ste sicky netrpelivy jak to pokracuje takze mala aktualizace ze začátku 21.dne 12/12.
PH 5,8 +/-
EC jelikoz jsem nedoplnoval vodu a holky docela propotej vylitlo ke 3,2
Vyška nejvyžší kytky je 78cm
o vikendu doslo k male zmene v pesticim prostoru a totakovemu ze jsem celej amazon sundal z desky ktera byla cca 33 centaku nad zemi a tim jsem dostal vrcholky a hlavne cooltube do odrazu folie z5.
44. 12/12 docela se mi zdaze to pekne dozrava takze holky dostaly ripen myslim ze se bude sklizet mezi 50-55 dnem co myslite? horni palice jsou pekne tvrdy
mno myslim ze kdyby byly nizsi takse nic nedeje takze klidne priste kradsi dobu na 18/6 nez tech 12 dni. Myslim ze 5-7 dni kdy se udelaj uz pekny koreny by bylo primereny
Původní příspěvek od ZeeGun Pospi mě požádal o Smokereport...
POG je opravdu lahodná odrůda třošku i nasládlá jemná chut
Co se zmatlanosti týká je to docela zabiják, s dlouho trvajícím účinkem..
Rozhodně bych POG označil za silnou a lahodnou odrůdu..
Zee
mno myslim kdybych to zkosil vo tejden driv tak by to bylo vic do pohody takle je to fakt zabijak jednu kytku jsem vzal prave takle driv a ta byla moc dobra
to ZEE takto jsem rad ze ti chutna a dik za report
...este vam kua dluzim ty fotky ze sklizne a susiny... jinak pro vase info toho bylo necelejch 300g ... nic moc mno ale tak zas je to namka a napoprvi lepsi nez dratem do voka
tak slibeny fotky dodany
Zaverem bych chtel podekovat za karmy a komentare kdo sloedovali a pokud nejsou jine dotazy bych tuto kapitolu s pranim peknych kyticek , uzavrel :-)
Ahojda gratuluju, vypada to pekne. K tomu vynosu, no myslim si, ze jsi to seknul trosek predcasne podle myho par dni navic a bylo by toho znatelne vic bez ztraty kvality. Kdyz jsem koukal na ten model tak ma kvet 8-10 tydnu, coz je 56-70 dni... a z vlastni zkusenosti je vetsinou lepsi to nechat nekde pobliz horni hranice. Vynos muze byt klidne o 25 nebo i vic % vyssi nez pri rannem seknuti.
Jak pise ZEE. Me to prave prislo uz dozraly a co jsem koukal pod mikroskopem tak neco se zacalo zakalovat a neco bylo jeste ciry tak jsem udelal kompromis aby to nebyla jeste vic mohutnejsi palebni sila, uz takle kdys jsi dam doma osobacka a vytuhnu tak me to proste zabije