Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec groweros ,tak jsem se rozhodnul o další sérii fotek kytí podělit právě s vámi !!
To máme Ph 5.7 ; Ec 2.2
1. a 2. fotozz - MISTY
3. a 4. fotozz - Strawberry Cough
5. fotozz matka AK-48
Zdárec ,tak jsem tu s nějakou další směsicí fot.Na prvních fotkách je vidět Strawberry Cough ,dále Misty a poslední fotoz grepový Jacky White.Grepový poněvadž palice voní jako grep ,není divu smell/taste:grapefruit
Jinak v nejbližším dni by měl začít flushing ,1týden jen na vodě a peroxidu ,potom už jen voda.
ph-5,4
ec-2,7
Zdárek pánové a dámy ,tak jsem tu s posledníma fotama před pokosem.
Řeč je o Misty a Strawberry Cough.
Kytí budou mít 64/12 i s flushingem.
Tímto bych chtěl rozjet tipovačku ,kolik toho bude ???
-nejbližší typ bude oceněn 5 řezy vlastního výběru!!
edit:
Přispěvatelka seňorita Lamparez:
"Slyšela jsem, že někteří lidé přidávají do této vody jednu lžičku dobrého vína na 3l vody, za účelem zlepšení chuti kuřiva. Nevím, co je na tom pravdy, protože já sama jsem to nezkusila, ale třeba někdo z vás bude mít chuť to zkusit a osvědčí se mu to. Zní to sice zvláštně a nepravděpodobně, ale třeba to funguje a rostlinu si tím určitě nepokazíte."
Tak jsem to vyzkoušel přidal jsem 1ml bílého chardonay / 1L vody a myslím ,že nebudu určitě litovat ,díky za typ seňorito!!
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Díky všem za tipy a čtverce!
Misty
"Misty vydává silnou pronikavou vůni ,pro někoho podobnou potu!"
SOUHLASÍ!
,akorád bych ještě dodal ,že na tej vůni je cítit sladký nádech ,věřím ,že kouření bude takové:::
"Oproti svému výraznému aroma, je kouření Misty sladké a zanechává v puse cukrový chuťový ocas!"
Strawberry Cough
přeložte si
The plants have long branches, making this beauty a great plant for "sea of green" gardens. It's a very consistent Purple variety. The quality is in the experience, not so much in the yield, which is average.
taky SOUHLAS
to pexes::
teplota se držela na krásných 29 za dne ,když měli noc šlo to pod 25.
navíc tuba je dobrá ,už jen v tom ,že se dá dát blíž ke kytkám aniž by pálila vršky!
ale asi půjdu do tohodle adjustu
Původní příspěvek od fire.ent dobrá práce...možná by mohlo být míň spodků...aleee typ je 286 g a potřebovalo by to šestikouli jak šlak pěstu zdar
No abych řekl nevypadá to vůbec špatně na 4stovku ,takže u ní zůstanu i nadále ,akorád si pořešim pořádný stínidlo ,chci něco na podobný bázi jako je ten adjust s tepelným štítem a pak to bude ještě větší luxusS těma spodkama máš pravdu ,ale tenhle grow byl spíš na styl bush.Nasadim jim scrog a pak mi 4 stačí,vona už taky něco prosvítí,myslim ,že těch 200W navíc už to tolik taky nespasí ,i když uvidíme co není ,může být.Kámoš mi nedávno nabízel jestli spolu nechangnem lampy 400 za 600 ,ale jak řikám ,já si na 4 nestěžuju i co se kvality výsledného materiálu týče a tak vůbec ,koukám na to i z ekonomickýho hlediska!