Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdá se že ne Redman bude mít pravdu, ale nemusí být zle.., ven si je chtěl dát začátkem května?
Jestli je to jen jeden samec tak aspoň se s ním nemusíš piplat, ušetříš místo venku potencionální samici. Pokud ti nic ostatního nenakvítá(?), nechal bych ho v květináči na pyl. (separovat od ostatních - nachytat pyl - zabít, uvařit - zkonzumovat )
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
nn,ostatni jsou v poradku,maji uz cca 35-40cm a krasne se vetvi,krasne voni a maji obrovske listy, skoro jak moje dlan.Nejlip voni ty belly to je nadhera...
PS:mam to v pokoji za oknem zatim a kdyz nekdo pride ke me tak se pta co to je kua za smrad
Zdar.
Chtělo by to nějakou fotku.. Taky mám semínka z eastseeds. Mimo jiné taky Bellu a bonus Thai.... Takže budu sledovat. Thread taky časem založím.
Hodně štěstí!!
Mame tu dalsi prablme ubevil jsem na kytickach svilusky....je trab zakrocit co nejrychlej ale nemam penize na koupeni 100% boi produktu..takze budu muset koupit nejakou tu srack* za 100