Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je škoda,že máš tentokrát tolik problémů co se tohoto pěstů týče:-( Zkus se kouknout do toho predradniku jestli tam nevylítla ochrana nebo neupadl drátek.Jistě to daš dohromady.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!
OT
2Mydena
Uz jsem na tvoje prizpevky nechtel vubec reagovat, ale tady proste .... musim. Co to jako zase zkousis?????To se s grizlym chces najednou jako usmirit a lizt mu do ... nebo se mu jako otevrene vysmivas??? Myslim ze uz dost lidi cetlo to pmko od tebe co jsi mu napsal a to vypadalo podstatne jinak....
cituji z jineho threadu
citace:
Grizly napsal:
Tak se podivejte co mi chytreho napsal do PMka pan nebo spis nejakej patnactiletej smrad mydena-Ten Předřadník ti odešel...víš proc,že?Za ty blbé kecy,cos psal a dělal se mne vola,mladej.Vše se vrací a tentokráte to odesral jen Předřadník,ale neměl už sračky a zkus ho rozebrat a vyměniti tepelnou pojistku,či co tam je.Příště si dej bacha co a komu napíšeš!
ja sem chtěl jen poradit.Píše mi to tady že jsem už dlouho nepřispěl at se jdu podělit s kamarády,nebo poradit jim,tak sem chtěl udelat dobrý skutek a zas nic! Ja se půjdu asi objesit!Ale fakt to je asi tou tlumivkou.
Cannabis Léčí®
Komu se nelení,tomu se zelení®
Život je jen hra,neznáme však pravidla!