Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím
ja budem teraz sadit tretiu sezonu
Predchadzajuce 2 skončili zle...pri prvom mi všetky rastlinky zomreli a pri druhom som pestoval techniku...dufam že tento rok to dopadne lepšie a že na jesen aj niečo skosím
Ja to vydim tak kolem tech 12.Presne nevim,uplne se divim jak si to nekdo z dlouholetejsich pestitelu a samodrejmne i hulicu muze vubec pomatovat.No nic,treba jsem na tom takhle jenom ja.
Jedu 4tym rokem OUT. První rok bez info z groweru, pouze jsem využil své zahrádkářské dovednosti, úroda Nejlepší jaká kdy byla! Druhý rok takový normál, a třetí rok mi matka v počátcích květinky vyhodila..
Teď jedu zase Out a těším se na nějaké paličky :-)
Peace
Pěstím asi 3 roky a teďka opět začínám po 2 leté pauze i s growerem, tenkrát sem eště nebyl plnoletej, tak snad něco na podzim skosím. Taky mě dost láká to micro, takové malé roztomilé asi rozjedu nějakou skříňku
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....