Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarec chlapy,jak zjistim jmeno uzivatele od naky fotky v soutezi,kvuli dalsim dotazum ,co je to za odrudu a tak jestli me chapete ,popripade jestli to vubec nak de.
Sorry probíhaly změny na software, které umožní hlasování... samozřejmě přihlašování skončí o půlnoci, takže vesele přihlašujte.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
nemůžu si pomoct ale nedopadne to s tim hlasováním tak že si každej dá svým fotkám nejlepší známku a ostatnim dá v rámci konkurenčního boje to nejhorší hodnocení?
Reeve:tak ten kdo má snad aspon trochu charakter si nebude dávat hlasy ne ?já bych si hlas teda nedal,ale už jsem nějaké hlasy rozdal
fotek je tam kopa,a většinou krásný,poklona growerům teda,favoriti jsou to jako jo, jen škoda že nejdou stahovat fotky,některý za to fakt stojej
supr soutez..supr fotky..ale to hlasovani je takovy divny..jako ze mi chvili trvalo, nez sem na to prisel..a nebyl sem sam..
a abych jen nekritizoval, tak napisu jak bych to udelal jinak..:hlasovani bych dal hned na stranku, kde se ukazujou ty fotky a ne az k jednotlivy fotce..mejte se krasne a hodne uspechu at uz v cemkoli..
Původní příspěvek od drakar Zdarec, tak jak jsem tak prohlizel prihlaseny fotky tak jsem nektere uz urcite videl, treba na googlu nebo v casopisu reflex, tak me tak napadlo ze nekteri nepoctivci a urcite se najdou i tady se muzou chlubit cizim perim kdyz si odnekud stahnou peknou fotku, da se to vubec zjistit?
To by byli dobrý hňupi!!!! Ale myslim, že to se dá čekat... Snad nevyhrajou Zjistit se to nejspíš nedá.. Já mam všechny v threadech, ale nevim jak ostatní, takže vzhledem k tomu, že sme komunita, tak nezbývá, než si věřit
Je mi lito, ale web Grower Canna Cupu byl postizen havarii disku. Zatim zjistujeme rozsah skod a verime, ze web budeme moci vratit brzy opet na scenu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
tak tahle kospiracni teorie nas napadla taky ...zase ale neverim ze by JXD mel hackera kdyz musi psat clanky do reflexu aby mu nekdo vysvetlil jak funguje open source