Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prošel jsem si ho a myslim , že dost dukladně , ale moc jsem nepochytil tak jsem myslel , že kdyz se zeptam radi odpovite , ale asi to tak neni , ty věci na webu jsou mam je hledat 20 min tak to napíšu a nějakej ochotnej člověk mi odpoví , taky bych odpovídal kdybych tomu rozuměl , věc názoru .....
20 minut?!?!
Hele ADo, nechci ti do toho nak kecat, ale jestli je ti 20 minut hledani hodne tak se do growingu radeji nepoustej!
Ja jsem ze zacatku svyho pobytu na Groweru travil tak 1 - 2 hodiny denne po dobu asi 2 mesicu. Pak jsem se teprve ptal...
Neber to jako prudu od sluzebne starsich spolugroweru, ale to neustale pripominani "nejdrive hledej, cti faq a pak se ptej" ma veliky smysl.
O zabraneni zneprehledneni uz byla rec, ale ma to i dobry edukativni efekt - vis, kolik se naucis a uvizne ti v palici znalosti, kdyz je poctive vyhledavas a tridis si je?
At zije University of Growing!
A tobe hodne stesti v oboru, ktery jsi si vybral.
A neboj - my, hodni spoluzaci te propadnout nenechame
tak tohle by mne taky hodne zajimalo, ne ze bych kytim nechtel doprat cas, ale zase sahat na ne, kdyz zcerstva vyklicily taky neni IMO v poradku. takhle bych dal kostku v kvetniku do bublaku a v pravy cas pustil ohnostroj...
No ja ted daval tri seminka do rockwoolu, a asi pet do pisku, zavrel to do skrine, jednou za den tam nalil trochu vody, podminky spis spatny nez dobry, vlhkost nemerena... z rockwoolu se chytly dve(to jde), z pisku jedno (ubohy.. musim poznamenat ze to byl pisek jen tak z piskoviste..dost tezkej a nesterilizovanej). Byl to jen takovej pokus, pestovat z toho nic nebudu.. vydedukoval jsem z toho, ze v rockwoolu to jde celkem dobre, proste jsem tam jen frknul seminko spickou nahoru, postavil to do krabicky od salatu(pruhlednej plast), druhou stejnou prikryl,jednou za den az dva tam nalil vodu... klidne tak aby to v ni stalo.A svitil 16/8 flora-GLO. Ta stojici voda... dlohodobe az vylezou korinky to dobry neni(plisne), ale nez to vyklici, kyti to nevadi. Pokud se pletu a mate nekdo jiny zkusenosti, rad se necham opravit.. jsem zacatecnik a nestydim se za to
> ADA - asi jsi nepochopil ze se mluvi o hledani prispevku v groweru.
( ta hlaska " ty věci na webu jsou mam je hledat 20 min" tomu napovida)
.. je fakt ze navigace na groweru neni uplne nejlepsi, nez jsem si vsimnul malyho cudliku "hledani", taky mi to nejakou chvili trvalo .. navic neni moc vychytany, obvykle to co hledam nenajdu. a hlavne - ve forech casto odpovidaj lidi ktery tomu absolutne nerozumej (napr. tuhle mi jeden zasvecenec tvrdil, ze kytky mi chcipou, protoze je mam v rustu UZ 3 mesice, ze tak dlouho kytka rust nevydrzi, tak chcipne ... hmm), casto clovek narazi na naprosto protichudny informace (napr. o teplotach pro pestovani, vlhkosti i ph a dalsich hodne zasadnich vecech), takze relevance a pouzitelnost informaci je mnohdy pochybna..
slik: diky brachu, mohlo me to napadnout
zkusim zopakovat pokus rockwool VS pisek bez toho sviceni a se sterilizaci pisku... a napisu sem co bylo uspesnejsi.
A proc je potrebujes dostat do rockwoolu? kuli hydru? staci je normalne naklicit na ubrousku(popripade podle tve zvyklosti) potom dat do hliny a potom z hliny presadit do hydra ale muzes i nakliceny seminko dat rovnou do keramzitu v kosicku....
Pitomost to rozhodne neni
Prave, ze to je nejjednodussi zpusob jak nechat vyklicit pro hydro
Kdyz jim zajistis optimalni vlhkost, tak ti vyklici uplne vsude a je zbytecne to nechavat klicit v ubrouscich, pak se s tim patlat, presazovat, poskozovat korinky...tot muj nazor
Ve starsich prispevcich to gruweri veterani snad meli i nafocene.
Viz Carlos - Sensi Star
myslim, ze pred par lety v galerce neco takoveho bylo
Podle mě je to dobrej nápad prokoření to a pak máš jistotu že to má aspon malinkej kořenovej systém a nemusíš se bát že to zahyne(jak se bohužel stává mě)