Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no první jsem se tu zaregistroval jako psycho - páč tak trochu fušuju do oboru psycho.*, ale po jisté době (což dosud nechápu) jsem zjistil, že je tu pod mým nickem někdo jiný... Tak jsem se zaregistroval jako psychopat, což mmj. do jisté míry charakterizuje mou osobnost hehe Baf Brekeke Vrkůůů hehehehe
mnoo můj nick vznikl tak nějak s pěstováním na stromě /koblihostrom/ale jinak mi už asi 10 let říkají Muflon,a to vzniklo tak že jsme takhle jednou byli s kámošem na pařbě,a von se tak ožral že nevěděl kde je,a já jak jsem pokukoval po ženských he he,si nevšim že Kubisan někam zmizel.Hledal jsem ho dobré dvě hodiny a když jsem ho konečně oběvil zblitýho a špinavýho jak objímá záchodovou mísu,se na mě jen tak prapodivně podíval a řek ty vypadáš jako Muflon,hmmm a od tý doby mi to zůstalo jelikož to byla jediná věc co si Kubajz z onoho večera zapamatoval
Víte že ani nevim ? Možná pro to že sem ze zámku,snad pro ten šampon z heřmánku ale ne,možná proto že Budvar je dominantou našeho města a možná proto že mám rád Budvárek........a teď tak na mě lidi pokřikujou i ve škole.....docela zvláštní
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
tak aloo mne teda dostal .Jinak ten muj vznikl nekdy pred 10 lety ,kdyz jsme jeli autobusem se skolou na vylet a kazdej delal nejaky kouzla s kartama a ja vzal propisku a vyhodil jsem ji do vzduchu a vykrik sem : ty propisovacko ! a ona zmizela nikdo ji nikdy nenasel a tak mi od toho okamziku fsichni rikaj borifield coz je borek + copperfield a diky modelum co se mi tak rodi chapu ze ten autobus byl pouze zacatek ....
proc odmitat technologie? ja je mam rad TECH? YES!
Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?
Takže pro upřesnění, tam jsem figurovala jako stínová dáma jednoho stínového prezidenta, tak proto ten nick vlastně vznikl. Ale když se nad tím tak zamyslím, tak to i docela dobře zní, ale určitě bych nechtěla být v něčím stínu. Na to mám dost tvrdou palici!
čauky
PS: mimochodem některé vzniklé nicky mě docela pobavily.
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
miluji Velkého Lebowského, je to naprostý úlet od reality, nemůžu se na něj vynadívat a kdykoliv běží, tak se koukám.
Nezoufej tvoji karmičku ti opět posílím!
Čauky
Za každým úspěšným mužem stojí jedna tvrdě pracující žena.
No, to jste se pekne rozepsali, ani jsem takovy ohlas necekal. Karmy pro Alooa za jeho pracovni postup na WC a Dudemu za Lebowskiho, mimochodem jeden z mych absolutne da best filmu. Kdyz uz ste zminili i civilni prezdivky, tak moje jsou doktor a Doggie. Ta prvni vznikla podle meho jmena a tu druhou mi vymyslela kamoska, ktera se mne ptala, jak mi na ni zalezi a ja ji odpovedel, ze kvuli ni i o pulnoci padnu na kolena a zacnu stekat, no ostatni se toho chytli a uz to bylo...
Negativní karmu jsem ti Dude nedal.Ten film jsem viděl tak od půlky a nevím co na něm ty a ostatní máte.Doufám že nepřijdu o bobek když napíšu že minimálně druhá půlka byla Blbá a nemyslím že začátek mohl být o moc lepší.Jak sypal popel svýho kámoše druhýmu do tlamy-už jsem viděl jaxe tomu obézní američan směje až se zakucká chipsama.
Viz. Stoparuv pruvodce po galaxii. Svuj rucnik momentalne pouzivam jako zvlhcovadlo vzduchu ve skrini, pokud vas zajimaji mozna dalsi vyuziti teto zcela zakladni a nepostradatelne soucasti stoparova vybaveni, pak se podivejte na heslo rucnik v pruvodci.
2 Bryant: Jojo Blade Runner, moje prezdivka ve hrach :-)
A na Cpt. Bryanta si taky moc dobre pamatuju (jak prijdou ti dva agenti za Fordem do te Cinske ctvrti 8-)
Jinak muj nick nevznikl nijak zvlastne, kdyz jsem se poprve nekde registroval, tak jsem hledal nick a na stole jsem objevil moji kreditku Meastro Circus, jenze Maestro byl obsazeny tak sem tam soupnul 007 :-)))
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."