Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak a je po srandě... Kyti sice pěkně rostou ale máti na supr tajný utajení stejně přišla. Je horší jak nějaka americká detektivka s Colombem... Zatím se mi ale podařilo to nějak usmlouvat že kyti porostou dál ale horší to bude jestli to zjistí tatínek... To bude pěkný nášup...
Jinak kyti dostanou dneska týdení zálivku abych se celý týden o ně nemusel starat když budu pryč sice mě to mrzí ale co nadělám... VŠ je VŠ... Možná večer ještě upload....
Hele už je asi pozdě, ale bejt tebou, tak místo ukecávání otce ukecam svýho nej kámoše aby mi to nechal u sebe s tím, že se mu budu revanžovat (záleží na domluvě). Sám tátu asi znáš nejlíp a víš jaký máš šance.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
tak lidicky dneska se chystam domu... uvidim kyticky po 5 dnech tak jsem docela zvedavi jak si rostou... přemýšlím že už je postrčím na květ aby z toho něco bylo a potom to nekoukalo z peřináče ven
tak jsem přijel domu a otevřu pokoj potom skřinku (peřináč) a najednou na mě vybafne takovy prales který jsem opravdu nečekal... Foto je hned z prvniho otevření... tak se nelekněte...
Potom jsem sáhl k nouzovému řešení a to k půl měsíčkům a foto dám z jejich aplikace až zítra ať holky nevidíte tak skroušené... Zatím pěstu zdar...
No kamaráda s rodičema je to v tomhle ohledu těžké to máš velkou pravdu,,
ale ke kytkám být tebou tak je zastřihnu rozohýbám a urychleně přepnu protože se to to všechno natáhne minimálně jeětě o polovinu a to uvidíš teprve tu pravou bush jinak to vypadá pěkně ať se ti daří
Tak dnes se chystam na kolej... Kyti budou zase 5 dni sami... dnes po ukončení růstové periody se chystají na květ.... Tak ještě poslední update....
Jo a na jedné fotce je vidět že jedna kyti chytá na listí takovou do žluta barvičku kdyby někdo poradil co to je budu rád... je sranda že to chytá pouze jedna a to jsou všechny ve stejném květníku...