Mozdik
Stálý Člen
|
Čo sa týka Slovákov :
Možno, keby boli Slováci ( aspoň growery ) trošku viac "zbehlí", tak by sa dal presadiť aj zákon o dekriminalizácii konope, a pri troške štastia aj zákon o marihuane pre vlastnú spotrebu. Legalizáciu nečakajte, to by ste boli príliš naivní.
Ja by som aspoň každý týždeň posielal listy a stažnosti prezidentovi a na ministerstvo spravodlivosti ( Ja osobne si myslím, že s Harabinom by sa dalo možno niečo poriešiť ), aby sa dal takýto zákon presadiť. Existuue veľa organizácií, ktoré sa toto snažia už dávno, ale nanašli podporu veľa ludí. Napr. http://www.konopa.sk/ , http://www.slobodnavolba.sk/ !!!
Takže ide tu o to, že keď sa nikdo nesťažuje, asi to každému vyhovuje. Pozrite sa, ako je možné, že češi si marihuanu dokázali vybojovať ? Proste treba spisovať petície, organizovať veľké osvetové stretnutia, na ktorých by sa zdôrazňovalo, že ( Pre tých normálnych ), že marihuana má dokázateľne liečivé účinky a pod. ( Pre tých nábožensky ladených ), že Boh dal človeku slobodnú voľbu, a tým, že niekdo užíva marihuanu nikomu vlastne neškodí, narozdiel napr. od alkoholu, ktorý je známim rozbíjačom rodín !!! A ludia ( aj tý v politike ) by vydeli, že ludia to chcú a dokonca by sa na tom pre nich aj dalo zarobiť, tak by sa tomu určite aspoň začali venovať. KDH už vo vláde neni, tak prečo to neskúsiť znovu ? Osobne si myslím, že HZDS by problém nebol, pretože za Mečiarovej vlády bola marihuanna pre vlastnú potrebu povolená resp. beztrestná ( pri sebe 10g, doma max. 400g ). Potom už len ostáva vysvetliť to prepitému Slotovi, a najhoršie by to bolo s Ficom, ale ja si myslím, že tento zákon by ho asi ani moc nevzrušoval. Max. by poznamenal, že to bolo rozhodnutie Ministerstva spravodlivosti a on sa od toho dištancuje. Takže všetko záleží len a len na luďoch. Chodte do miest, vylepujte všade plagáty, zbierajte podpisy, hladajte kontakty... A po čase uvidíte, že a tu v tomto "prašivom" Slovensku sa to začne obracať.
Takže jednoducho : "Treba bojovať !!!"
|
Shaman...
|