Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
by Def: ....by do toho Wallhalovi neměl nikdo kecat, protože to je jeho svoboda zablokovat někomu mobil.
To Def: Tak to je teda pekna blbost, kamo. Nekomu zablokovat mobil - to urcite zadna svoboda neni. Jak by se libilo Tobe - kdyby Ti nekdo zablokoval mobil, pro zmenu proto, ze hulis?? Asi bys nebyl moc spokojenej, co? Taxi to uvedom, nez to napises.
Osobne: Ten clovek pise nesmysly, ale zablokovat mobil je blba protiakce. Je to skoro stejne spatne jako to, co dela on (v urc. smerech i horsi). Ja jsem mu napsal mail, ale pote, co ho Wallhala ucinil prakticky nepouzitelnym, je to k nicemu....
Myslim, ze kdyby se ten clovek s tim zablokovanym telefonem choval tak jak ma a nevopruzoval slusny lidi (i slusnej clovek se muze nasrat) takovejma kravinama asi by se mu to nestalo. Proc me se to jeste nestalo? Protoze nejsem tak blbej a nikoho se nasnazim ovlivnit a vytahnout z nej prachy a taky asi proto, ze nedavam kazdymu koho potkam svuj telefon.
Treba si konecne pri nekonecnym mazani zprav ze svyho telefonu uvedomil, ze dela neco spatne.
Jo a taky me dokaze celkem nastvat, kdyz jdu rano do prace a nekdo me rve pod nos casak s napisem Probudte se! Tak jsem ty zensky jednou rek -Vypadam pani snad, ze spim?
Souhlasim s tim, ze ma Wallhal pravo reagovat po svem a divil bych se, kdyby byl jedinym co se s tim snazil neco udelat. Pokud budeme jen brblat zatimco jini bezostysne provadi co provadi tak se nic nezmeni.
mor na vas, neznabozi! vsichni skoncite v pekle, kde do vas budou denne cpat megajointy s 300% thc az vam z toho bude tak blbe tak prijde Lucifer a udelala bububu a vy se peredevsema poserete do gati. a pak prijdou dalsi a ti se zas poserou pred vama a pak se poserete vsichni najednou a budete mit zelenou sracku a z nebe sestoupi buh s mecem s devatero ostrimi, ne s dvema, ani s trema ale s devatero ostrimi! a nikdo nebude vedet kde jsou ty vecicky s takovym tim tady na konci...
jinak, kdo ma zajem o vazany rocnik Strazne veze, rocniky 1997,1998, 1999 a 2001 (v roce 2001 jsem nabyl docasne rozumu, nacez pri procitani starsich vytisku ho zase ztratil). letos mi chybi vytisky z mesicu unor a duben (cely dny cekam jak kokot - jezisi krist, etd budu muset tristakrat odrikaz otcenas, tak do toho at to mame za sebou: otcenas otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotce
nasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcena
sotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenaso
tcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotc
enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
asotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenas
otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotce
nasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcena
sotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenaso
tcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotc
enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
asotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenas
otcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasot
cenasotcenasotcenasotcenas
doprdele to sem tomu dal... a kurva, zase enasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcenasotcen
nasotcenasotcenas
jezisku ja uz budu hodny a letos chci mit skromne vanoce. juchu letos mame skromne vanoce. ja chci jenom jojo.
pripominam ze vytisky strazne veze jsou zachovale, pro blizsi zajem muzete zavolat na toto cislo 0605539701 a muzeme zvolit osobni konzultaci na tyto temata:
-jak velky mel vlastne Jezis kristus svuj penis.
-jak velky penis bych mel vlastne mit.
-jak nejefektivneji pouzivat svuj penis.
-jak se spolehlive obrezat -doma, snadno a rychle!
prvnich tri sta objednavek obdrzi gumoveho piskaciho jezise krista, vhodny na hrani pro psy, nebo na daveni.
volejte ihned! omezena nabidka! pro vazne zajemce konzultace na tema "organizace masovych sebevzard"
predseda Johnstownu (ten ktery prezil) frederik Péro
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Co se týče tý sekty, to je ještě nic, oproti tomu co se děje! Nějaký sc.s. jsou ještě čajíčci, je to jen jedna z neslabších odnoží světovlády.
Pro všechny, kterým není jedno co se na tom světě děje tu mám zajímavý počteníčko. Napsal to Martin Herzán - Totalitní světovláda: http://mujweb.atlas.cz/www/totalitnisvetovlada/
LIDI BUDETE ČUMĚT!!! HODNĚ VĚCÍ TUŠÍTE, ALE NEDOKÁŽETE JE DEFINOVAT. Tady je dost informací. Hodně jich je celkem známých (teda pokud se o ně zajímáte), ale věřte, že ty svině už jsou dál!!!!!!
Tak se nedejte!!!!!!!!!!! N4
P.S: Myslete si to tom co chcete!!!!! Ale aspoň nad tim chvíli uvažujte. JE TO ŠPINAVEJ SVĚT.
A co jsis myslel v době kdy existujou biomicroprocesory. Kdy už nějakej ten pátek tajné služby využívají bioštenice, respekrive šváby s napojeným nervovým systémem a microkamerou (plně ovladatelný biomechanoid jenž vydrží vysokou dávku radioaktivního záření) a plno jiných vychytávek. Kdy existujou monitorovací identifikační sondy jenž se dají vpravit do lidského těla bez toho, aby jsi o nich jakýmkoliv způsobem věděl (či ti snad dokonce překáželi). Satelitní systémy jenž při dobrých rozptylových podmínkách tě vyfotí a zjistí barvu tvých očí. Myslíš si, že jsou lidi tak poctivý, že svoji "nadvládu" (ať už sociální, technickou či finanční nejlépe všechny dohromady) nezneužijou? A nevytěží z ní co nejvíce ke svému prospěchu. Nebuď bláhovej. Důležitý je pro takovýhle lidi zůstat nezajímavej a nepodstatnej. Jinak papáááá N4
P.S. : Ale myslim, že k nějakým konkrétnějším informacím (jenž by zajistily pozornost těchto lidí) se těžko dostaneš. Takovéto informace(jenž jsou popsány v uváděné knize a výše) jsou již dávno profláklý a "veřejnosti" známý. Ale nikdo si nedovede představit, co dokáží pomocí tajných projektů o nichž "veřejnost" nemá ani tucha. MYSLIM, ŽE S TIM MY NEUDĚLÁME VŮBEC NIC. PROTO JE ZBYTEČNÝ BÝT KVŮLI TOMU PARANOIDNÍ!!!!!!!!!!! JE TO HNUS, ALE UŽ JE TO PROSTĚ TAK.
Tak, po delší době bych neco napsal..asi vcera sem na vaclavaku dostal ten letak ... to by clovek neveeril jak jsou ty sekty vlezly nejen ze clovekovi daj takovejdle SHIT ale voni mas nasove jeste cedule s velkejma cervenejma napisasma "řekni ano životu - řekni ne drogam" přitom celej ten letak je o ganje...clovek se muze do haleluja snazit komukoliv rikat a informovat (vzadnem pripade ne presvedcovat) ze ganja neni to nejvetsi zlo atd.. a pak kdyz ten clovek dostane ten letak tak je to vsechno na hovno .. , nebo třeba rodiče když dostanou takovydle letak tak uz vidim ze kdyz jejich synacek, či dceruška pridou domu zpatlany tak snima okamžitě poběží do Drop_in aby se informovali o programech na odvykání drog... no prostě humus ... obzvlast me dostal jeden citat co tam je "žádná jiná droga, která je člověkem užívána nezůstává v těle tak dlouho jako cannabis. A neexistuje žádná jiná legální, nebo ilegální droga, která napadá kyaždý z důležitých orgánů v těle. A každý systém v těle. A každou buňku v těle " .. tohle sou fakt sra**y vypada to ze marihuana je skryte zlo ............... vážně?
Nazdar, chtěl jsem Vás překvapit tím, jaký leták jsem od nich dostal a jak vidím, jsem opět pozadu. Já osobně si myslím, že je to jenom akce proti konkurenci. Droga jako droga. Já osobně si raději zaseru mozek trafkou tak až budu chcát zeleně, než abych tam měl ty scyendentysty. Tož, du takhle po Brně a potkám usměvavou holčinu, tak jsem ji vyfotil a zalitoval.
Každej má co chce, tak co s tim ..
Rači nebejt ovce, a zhulit se listim ..
To se mi snad jenom zdá, scientologové,
co to je za slovo? Mají jít do <.ič.>?
Bůh nesoudí, tak jako les - svoje jehličí ..
Co je mi kua do toho co kdo dělá?
Oni Vy Já ?
A Kdo vlastně?