Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dnes po obědě sme se s mladou zkouřili, zapli týfku, dávali tu teploušárnu Night rider v hlavni roli ten gáj z pobřežni hlidky dejvid hazlhof, no jasný.. a mladá zkouřená na mě zavolala a přeřekla se prej že dávaj Knight driver nevim jestli vam to přide směšne ale mě v tu chvilu fakt jo
Rozhovor u špeku:
A všichni tady lžou.
-Já spíš myslim že tady lidi málo hulej...
Možná máš pravdu, ale určitě je tahle země pěkně zkurvená.
-No tak to každopádně, ostatně jako jakákoliv jiná země.
Jedou pozorovat mimozemšťany:
-A poletíte s nima dyžtak? Já osobně s nima pokecám, smotnem brčko možná, ale nikam neletim.
Rozhor2:
Tak cos upek?
-Nějaký koláčky, výborný.
Já nechci koláčky, já si chci sednout. A dal bych si něco k pití jestli by něco bylo.
-No máme tady výborný koláčky.
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
se stalo bratroj na benzínce
(šel platit k pultu) Bratr:"dobrej..stojan trojka..a jedny červený KLEJKY (retka Clea)
Pumpař: "KVEJKY...KVEJKY.."(hledá v regále)
Bratr: "Promiňte, ale já řikal KLEJKY"
Pumpař: "Já vim, ave já neumim říct V (L).".. :-o
Bylo mi ho celkem líto,když sem ho viděl..
Situace: žravka
Měly jsme s kámoškou rozbalené Disco (úplně zažrané do jezení, puštěné System of a down...)
A ona do toho: "Já že sou tam už jenom tak dvě, a šak sou tam ještě dvě... " (myslela ty sušenky )
Naposledy upravil HighToDeath 04-09-2007 v 16:25 PM
Nedávno jsme s kámošem z nouze (jako obvykle touhle dobou) kouřili 2 roky starý model který byl slabej hned po sklizni... Situaci jsme zhodnotili takto: "Sice to nezkuřuje, ale zato to hnusně chutná..."
jednou du do skoly a nejaky otec dava svoji malou dcerusku curat (nevim jestli vite jak se davaji male holky curat ) a ta jeji hlaska me dobila : tati ale tentokrat si dej pozor at te zase nepocuram